Имаме най-слабото и най-нерешителното правителство, което се страхува да заяви

...
Имаме най-слабото и най-нерешителното правителство, което се страхува да заяви
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Имаме най-слабото и нерешително правителство, затова няма решение за Украйна

Имаме най-слабото и най-нерешителното държавно управление, което се опасява да съобщи ясна позиция във връзка с съветската експанзия против Украйна.

Това съобщи пред бТВ депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов.

По-рано през днешния ден парламентарната група на партията внесе в Народно събрание план на решение за даване на военна и техническа помощ на Украйна.

Путин е агресор и това, че украинският народ се бори за свободата за демокрацията - това е обща война на цялата демократична и свободна общественост против агресора, уточни той.

Депутатът акцентира, че в ръководещата коалиция няма поддръжка за оказване на помощ на Украйна и че Българска социалистическа партия неодобрява сходно решение, както преди този момент се разгласи срещу глобите против Русия.

Той разяснява и предлагането на ГЕРБ за основаване анкетна комисия в Народното събрание за подписаната от държавното управление инвестиция от 1 милиард $ с фонд, чията администрация се свързва с кръга на Владимир Путин.

Костадин Ангелов цитира публикация на „ Файненшъл таймс “ с информация, че компания, произвеждаща ракети, употребявани от съветските военни против Украйна, е дала начален капитал на тази корпорация.

„ Кирил Петков и Асен Василев работят както работят частните корпорации. Държавата работи по друга логичност. “ – означи Ангелов.
Има служби, които би трябвало да кажат чиста ли е тази компания дали ръководещите могат да си сложат подписите под тази меморандум, разясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР