Имаме едно предложение, не казвам неприлично предложение - напусналите БСП

...
Имаме едно предложение, не казвам неприлично предложение - напусналите БСП
Коментари Харесай

Георги Първанов: Напусналите БСП да подадем молба и да се върнем в партията

Имаме едно предложение, не споделям непристойно предложение - напусналите Българска социалистическа партия да подадем молба и да се върнем в партията. Едва ли би трябвало да ви увещавам, че през годините съм преживявал всичко, което става в обичаната Българска социалистическа партия. Това сподели Георги Първанов по време на кръглата маса „ Лява България - хрумвания, политики, единство ", събрала водачи на леви политически обединения.

" Бих споделил смяна, само че в този момент иззеха тази дума и я опорочиха. Без обединена левица ние няма да имаме сериозен триумф. Дължим го на левите гласоподаватели. Трябва да се работи за равнопоставеност на обединенията. По-малките няма да имат свръхпретенции, да поставят кол в колелата ", разяснява Първанов. Той означи, че за общо явяване на локалните избори би трябвало да стартира да се работи още от на следващия ден.

„ Длъжен съм да напомня на тогавашния състав на Националния съвет на Българска социалистическа партия, че на 7 януари 2014 година с решение на Националния съвет ние бяхме изключени от партията, сподели Георги Първанов във връзка поканата на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова всички, напуснали партията, да възобновят участието си в нея. Той добави, че това е било срещу устава.

„ Сега, когато желаеме да бъдем дружно, уповавам се желанието насреща да е откровено. Дайте да се съберем по пътя, дайте да не се събираме силово ", съобщи още Първанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР