Имам усещането, че т.нар вариант Б е не толкова подкрепата

...
Имам усещането, че т.нар вариант Б е не толкова подкрепата
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Дано с оставка на Гешев не се замете т. нар. атентат

Имам чувството, че т.нар " вид Б " е не толкоз поддръжката на останалите парламентарни партии, на политически сили, колкото някакъв разговор за сформиране на държавно управление с втория мандат, уточни тя. Според Йотова след утринното изявление на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков е допустимо и със същото предложение за министър - ръководител в лицето на Мария Габриел.

По думите ѝ е доста неточно останалите политически партии да се " цитират от първата и втората политическа мощ единствено като партии, донори на гласове ". Сякаш никой не ги пита какви са техните цели, политики и по какъв начин могат да се създадат управнически стратегии, означи Йотова и добави: " Останалите диалози наподобяват в профил официални ".

Вицепрезидентът означи, че от през вчерашния ден в страната има нова обстановка, с изключение на от претендента за министър- ръководител, оставката на основния прокурор беше поискана и от част от състава на Висш съдебен съвет. Оттук нататък процедурата е в техни ръце, съобщи Йотова.

За мен са значими два аргумента. " Първият- да не стане по този начин, че с тази оставка и с нейното доста бързо гласоподаване, да се замете случая с така наречен атентат, тъй като истината би трябвало да излезе нескрито ", разяснява Йотова. Тези отговори се дължат както на нас българските жители, по този начин и на нашите европейски сътрудници, тъй като този случай отекна в Европейски Съюз, добави тя. Името на България би трябвало да бъде изчистено, сподели още Йотова.

Тя съобщи, че се надява оставката да не послужи за това, да се спре дотук и със правосъдната промяна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР