Имам списък от областни управители, които още днес можеше да

...
Имам списък от областни управители, които още днес можеше да
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Сменихме половината министри по настояване на ГЕРБ, нека оберат изказа си

„ Имам лист от регионални шефове, които още през днешния ден можеше да приемем, само че аз не ги предлагам, с цел да търсим консенсус “, изясни Денков. Подчерта, че се надява кабинетът да стигне до ротация на министър председателите и настойчиво работи за това.

" Да забележим, когато се смени министър председателят и химикалката е в неговата ръка, дали и той ще има опция да е по този начин толерантен както съм аз сега, с цел да търсим консенсуси. С госпожа Мария Габриел работим доста добре, умерено, обсъждаме всичко, само че и тя е подложена на доста сериозен напън от средите на ГЕРБ ", уточни министър председателят.

На въпрос дали това значи, че тя не е съгласна с някои от предложенията на партията си, той сподели, че не може да каже такова нещо.

" Сменихме към половината министри вследствие на полемики с тях. Гледам през вчерашния ден едно събитие на министър, ами там гостите бяха единствено депутати от ГЕРБ. Така че дано малко да пооберат техния изказ какво е държавното управление, тъй като това, което споделят не е правилно ", настоя министър председателят.

Очаква лидерската среща, за която упорства ГЕРБ, да бъде " тези дни ". По настояването на партията на Борисов за подписването на съдружно съглашение Денков подсети, че подобен документ всекидневно се написа месеци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР