Имам подозрения за данните на НСИ, казва бившият депутат на

...
Имам подозрения за данните на НСИ, казва бившият депутат на
Коментари Харесай

Каримански: Не може да влезем в еврозоната в средата на годината, няма такава практика е ЕС

Имам съмнения за данните на Национален статистически институт, споделя някогашният народен представител на Има Такъв Народ
Не мисля, че е допустимо да влезем в еврозоната в средата на 2025 година, няма такава процедура в Европейски Съюз страна да е призната по този начин. Това разяснява в ефира на " Събуди се " по Нова тв някогашният народен представител от Има Такъв Народ Любомир Каримански.

Проблемът с приемането на България в еврозоната при започване на 2025 година е, че инфлацията продължава да надскача допустимите критерии за банкет, като упоритостта на държавното управление е най-късно до края на годината тя да бъде овладяна в допустимите правила.

Няма по какъв начин да желаеме 01.01.2025 година, а в това време министър председателят Денков е желал да оценим инфлацията през септември, уточни Каримански.

Притеснява ме дали в България няма да има един гръцки сюжети - някой от данните за Брутният вътрешен продукт, за налози, за разноските на страната - имам подозрения за тези данни, сподели той. По думите му е необходим интернационален одит, с цел да се потвърдят данните на Национален статистически институт.

Икономиката ни няма да бъде повлияна от по този начин приемането ни в Шенген, уточни още той.

Каримански осъди финансовият министър Асен Василев за 5 хиляди лв. за клюка.

Обичам да бъда подложен на критика, само че е огромна разликата сред товя са бъдеш подложен на критика и клеветен, разяснява още казусът Каримански.

Бившият народен представител от Има Такъв Народ, който беше претендент за началник на Българска народна банка заведе иск против финансовия министър, неудовлетворен от изказванията му в изявление. В него Василев цитира журналистически материали от предишното, в който написа, че с автограф на Каримански като шеф на банка, са откраднати 1 млн. лева на инвеститор. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР