Имам нов мъж, но не е бандит! Това сподели ексклузивно

...
Имам нов мъж, но не е бандит! Това сподели ексклузивно
Коментари Харесай

Попфолк дивата Роксана: Имам нов мъж, но не е бандит

Имам нов мъж, само че не е престъпник! Това показа извънредно пред " България Днес " фолкпевицата Роксана.

Чалга дивата беше хваната в крачка по време на пазар в немски супермаркет, като по петите й ходеха охранители с тениски на най-известния рокерски мотоклуб в света " Ангелите на пъкъла ".

" За наслада на всички мои почитатели не съм почнала да карам мотор и няма да ставам рок певица. Може би имам някой мой непосредствен, който е от тази тайфа. Появих се с тези хора, по този начин се наложи на момента. Щом съм го направила, значи съм знаела, че ще ни щракнат все някъде ", разкри пред вестника Роксана във връзка публикуваните в общественото пространство информации, че има нов мъж със подозрително досие.

" Всичко, което се случва последния месец и половина, не е по никакъв начин окей. Свикнала съм да приказвам истината, само че от време на време нещата не са красиви, колкото и да ги извъртам. Трудно ми е да се пробвам да играя ", показа фолкфурията.

Наскоро Роксана претърпя разлъка с бащата на второто си дете. Певицата подаде молба за бракоразвод, откакто разкри шокиращи обстоятелства за брака си. Както всяка друга любяща майка, сложена в такава обстановка, Роксана показа, че не се усеща изцяло щастлива.

" Не желая да прибързвам, като споделям прекомерно доста. Силно се надявам, че скоро време ще има какво значително да кажа с усмивка на разположение. Като пристигна верният миг, ще се разбере. Скоро ще има събития, на които желаеме - не желаеме, ще би трябвало да се покажем дружно, само че за момента избирам да не споделям кой е поради сериозната му позиция. Отново дублирам - индивидът до мен не е престъпник и не се занимава с неприятни неща! ", приключи Роксана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР