Имам известно подозрение, че проф. Герджиков ще го натоварят с

...
Имам известно подозрение, че проф. Герджиков ще го натоварят с
Коментари Харесай

Павел Поппандов: Проф. Герджиков ще го натоварят с греховете корупция и лъжа

Имам известно съмнение, че проф. Герджиков ще го натоварят с греховете корупция и неистина и той ще би трябвало всичко това да го изнесе. Не му изпитвам завист за тази роля, само че откакто той е решил, че може да изнесе този товар, поисквам му триумф! Много мъчно е да се намерят авторитетни и честни хора, които да застанат с предприемчив комитет зад кандидатурата на проф. Анастас Герджиков, въпреки че той е заслужен човек и почтена кандидатура ". Това сподели пред БНР артистът Павел Поппандов, член на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат.

Според артиста президентската конкуренция не е борба, а въпрос на чия страна ще застанеш - на страната на истината или на страната на корупцията и лъжата:

" Хубаво е този спор да бъде решен сред двама интелигентни и ерудирани хора - без обикновени квалификации и обидни прилагателни. Слава богу, че и двамата имат добър жанр, умерени са и се надявам, че в случай че има дебат сред тях, ще бъде забавен за хората ".Поппандов не се съгласи с мнението на политолога доцент Огнян Минчев, че президентът Румен Радев " има доста скромни достижения във външната политика ":
" Нека да си напомним 13 юли 2019 година и изявлението на нашия президент на Икономическия конгрес в Санкт Петербург, който за чест на България, без да чете и на съвършени британски и съветски език отбрани достолепието на страната ни. На два пъти беше преустановяван с овации ".
По думите на артиста, член на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, съобщи, че едно от главните правила на демокрацията е " да приемеш, че имаш конкурент, който е на обратно мнение ":

" Ако успееш с причините на истината да го убедиш - добре, това е хубаво. Ако пък той те убеди, само че почивайки на истината и единствено истината, тогава би трябвало да признаеш, че ти бъркаш и не си се насочил вярно ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР