Имам две деца и много любов около себе си. Пея.

...
Имам две деца и много любов около себе си. Пея.
Коментари Харесай

Коко Динев Разбра Току-Що И Подскочи 3 Метра От Яд! Емилия Го Направи! За Шок На Бившия Си Мъж, Певицата Призна, Че

„ Имам две деца и доста обич към себе си. Пея. Това е живота ми, това е душата ми. Всеки има сложни моменти, само че аз не съм от хората, които обичат да се оплакват ”, споделя Емилия.

И разказва живота си дотук с една дума: „ премеждие ”.

Година откакто постави завършек на брака си с Коко Динев, Емилия разкри, че още веднъж се носи на крилете на любовта. Новият мъж до нея е предприемачът с арабски корени Жорж Башур, като искрата сред тях пламнала преди няколко месеца. „ Още един път държа да отбележа, че по време на раздялата ни с Коко нямаше трети човек – нито от негова, нито от моя страна. "

" Нас ни разделиха битовизмите отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа по този начин, като че ли аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях преди всичко ", откровена бе изпълнителката на „ Смелите си имат всичко “ пред Нова тв. Емилия е безапелационна, че е мечтаела за „ приказната “ обич, на която се радва сега, още от дете: „ Жорж е моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 го обичам 16 “.

Емилия и Динев завършиха връзката си едвам девет месеца откакто посрещнаха втората си обща рожба – дъщеричката им Мира, напомня " Монитор ". Въпреки че крахът не се дължи на невярност, певицата признава, че славата му на полова шпага във фолксредите постоянно е тежала на връзката им. „ Така и не се засякохме – когато той ме обичаше до болежка, аз бях на различен стадий и противоположното “, изяснява Емилия.

За обстоятелството, че има нов мъж до себе си звездата загатна още преди месец, когато медиите още веднъж я хвърлиха в обятията на някогашния й брачен партньор. „ По принцип не съм от хората, които дават пояснения за каквото и да било, само че поради индивида до мен, феновете ми и хората, които ме обичат, държа да подчертая, че с Константин Динев не сме дружно към този момент съвсем една година и това продължава да е по този начин. "

Продължаваме с почитание нашите връзки поради това, което сме имали и поради нашите деца, само че единствено като техни родители. Свободна съм да обичам и да продължа живота си напред “, изясни тогава певицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР