Имахме два варианта за премиер, първият беше за партийна кандидатура.

...
Имахме два варианта за премиер, първият беше за партийна кандидатура.
Коментари Харесай

Борисов с подробности за номинацията за премиер на проф. Габровски НА ЖИВО

Имахме два разновидността за министър председател, първият беше за партийна кандидатура. Ние желаеме да има постоянно държавно управление, по тази причина предприехме този ход да предложим проф. Николай Габровски - потвърдил се в неврохерургията експерт. Той се съгласи, че не можем да се явяваме единствено като коментатори. Това е методът да притеглим съумели и умни хора да оказват помощ на политическата класа, която си инсталирахме сами. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.



" Третият мандат е опасен, не знаем президентът на кой ще го даде. Тези, които отхвърлят да приказват с нас и ние няма да приказваме с тях ", закани се той.

По думите му няма да е разумно да се откаже диалог с проф. Габровски. " Предприехме разновидността за една безспорна, гражданска фигура, която е на потвърден, интелигентен, съумял, родолюбец, сериозен, потвърден като образованиу, познания, умения, връх в неврохиургията, разяснява Борисов във връзка кандидатурата за министър председател на ГЕРБ на проф. Николай Габровски. Той е най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките и ние не му възложихме единствено да вземе един лист хартия от президентството, а да организира диалози с цялата отговорност. Има цялостната независимост да направи това, което желае и може ", отсече Борисов.

Борисов предизвести, че България наподобява доста зле извън и даде образец: политическата рецесия, неналичието на постоянно правителстнво, с тези упреци към други страни, в никакъв случай не бих разрешил и бих се намесил да кажа не, по този начин не се прави, съобщи водачът на ГЕРБ. Ние сме изпусвали тези две години битката с незаконната миграция, посочи той.

Очаквайте детайлности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР