Имах тумор в мозъка, но успях да премина през тази

...
Имах тумор в мозъка, но успях да премина през тази
Коментари Харесай

Сестрата На Бойко Борисов Проговори За Големите Загуби В Живота Си И За Лекарствата За Онкоболни

Имах израстък в мозъка, само че съумях да мина през тази болест. Това съобщи пред Нова телевизия сестрата на Бойко Борисов - доктор Красимира Иванова. " Минах през интервала, в който нямах коса, ходех с кърпички, стоях у дома и плачех доста ", добави тя.

" Касата би трябвало да заплаща за всички новаторски лекувания за тежко заболели хора, които са здравно обезпечени. Смятам, че това е заслужено ", сподели сестрата на Бойко Борисов.

" Аз 35 години заплащам здравните си осигуровки и в случай че нуждая се, мисля, че Касата би трябвало да ми помогне, по този начин, както имах потребност преди 5 години ", разяснява доктор Красимира Иванова.

" Това са страшни болести. Моето семейство е минало през целия този пъкъл. Първо майка ми умря от рак, след това татко ми умря от Хепатит Ц. Той беше инфектиран ", изясни тя.

" Аз също минах по този път. Много късно разбрах, че имам израстък в мозъка, само че, популярност Богу, не беше заплашителен и съумях да мина през това нещо. Не ми се наложи да заплащам за новаторско лекуване. Но даже в този момент, когато би трябвало да отида на профилактичен обзор, се опасявам заболяването да не се върне ", разкри сестрата на Бойко Борисов

" Вчера се видяхме с брат ми и сина ми. Отдавна не се бяхме виждали и си говорихме за новите попълнения в нашето семейство. Ние не разясняваме професионалните отговорности. Този мораториум не трябва да се политизира ", безапелационна е доктор Красимира Иванова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР