Имах по 70 концерта на година. Сега няма да имам

...
Имах по 70 концерта на година. Сега няма да имам
Коментари Харесай

Веселин Маринов: На концертите ми идват внучката, дъщерята и майката. При втора епидемия, ще си сменя професията

Имах по 70 концерта на година. Сега няма да имам нито един. Много е тежко. Аз се връщам години обратно. Ако няма втори удар през есента, ще се върнем на сцената идващия март. Това сподели артистът Веселин Маринов по Българска национална телевизия във връзка ковид.
Най-тежко е за изпълнителите, които са подчинили своя живот на поднасяне на концерти. При мен музиката е на пето място. Преди това е организацията тази музика да се показа по обилен метод. На всеки две години имам нов албум. Носителите на шлагерната ария сме пренебрегнати от медиите. Ние влизаме в графата ретро. Аз се развих в демократичните години. Аз виждам, че песните ми се харесват. Песните стигат до хората. Фактът е, че нашие песни не се излъчват в радиата. Медиите завладяха хората с тази болест. Всичко това върви в съзнанието ти. Това би трябвало да отшуми.

Каквото и да желая от страната, няма да се случи. Поп-изпълнител не е обвързвано с стопанската система. Без това може, колкото и жалко да звучи. Кандидатствахме за някаква стратегия за 10 000 лв., само че с тях и без тях, няма да ми стане по-леко. Идва първо число и би трябвало да се обадя на едни хора, с цел да им кажа, че не мога да им платя, тъй като има едни заеми. Много е мъчно. В подобен миг да пея за ковид, не ми се занимава с такова нещо. Имам настроени, тъй като претръпнах€ споделих си, че по-лошо от това няма да ми се случи. Имам другари с пари, на които разгадавам. Смачка ми се самочувствието. Хората ми викат: „ Айде, бе Веско. Връщай се “. Аз съм оптимист, споделям си, че не постоянно неприятното би трябвало да побеждава. Нас доста ни удари. Изобщо животът няма да е оня, който имахме. Ще има вземане предвид на хората в залите един до различен. В света дали ще има бурни, огромни концерти?

Имам покана да издам биографична книга. Използвам свободното време да пиша малко за това. Само да няма нов втори удар. Тогава за мен, всичко, не знам. На тези години би трябвало да си диря друга работа. СЗО споделя, че ще ни удари по-голяма мощ. Смятам, че нашата работа ще закъса ужасно и то в международен мащаб. Сложно е да кажа богат човек, обвързван с музиката. Един другар от Полски Тръмбеш идва на концерт, гледа сцената и ми споделя: „ Ей, Веско, ти се нагуши с пари “. Как да му кажа, че за него ми трябват още 100 000 лв..

Отговорността е огромна, в случай че кариерата е дълга. Става 40 години от първия ми професионален концерт. Моята кариера е сполучлива. Догодина ще издам 30-я си албум. Всяка ария би трябвало да е задоволително мощна и по-хубава от предходната. Напоследък на концерти идват внучката, дъщерята и майката. Радвам се на огромна обич на всички генерации хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР