Имах два избора - или да вляза и да го

...
Имах два избора - или да вляза и да го
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Имах два избора - да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта

Имах два избора - или да вляза и да го ритвам, до момента в който шава, или да туширам спора, тъй като явно той не схваща от дума. Реших, че е по-добре да го внушавам респект. Това описа журналистът Димитър Стоянов.

" Прецених, че е по-опасно сборичкване, тъй като, в случай че му нанеса междинна или тежка телесна щета, в този момент щях да бъда обвинен за ликвидиране, а там е 3 - 5 години по Наказателния кодекс. В този миг реших, че желая да туширам този спор ", изясни той за какво е извадил законно притежавания си револвер.

И описа какво и по какъв начин се е случило, откакто през днешния ден беше разпротранен целият запис без тон.

" Слизам от колата, отивам до ветеринарната аптека тъкмо в този миг, лице което е до магазина за алкохол, на 15 м от мен, стартира да ме заплашва и псува. Колата ми е на спешни и не пречи. Този човек агресира срещу мен, беше доста пийнал и съгласно мен в тежка наркоза. Той първи ме удари в гърдите и аз го бутнах. Продължава да ме псува и наскърбява и че ще ме убие. Изпуснах си нервите, имаше доста закани. Всеки път когато се пробвах си потегли, той ми пречи и протяга ръка да ме удари. Той ми нанесе 4 - 5 удара, а аз единствено един десен прав и съумях да го спра в крайник и аз го спирам с крайник ", уточни Димитър Стоянов.

" Аз не разбрах, че е чиновник на Национална агенция за приходите. Отидох да се освидетелствам в " Пирогов " и да подам тъжба в Пето РПУ и там ме задържаха. Аз съм този, който подаде сигнала на 112 и отхвърлиха да дойдат на място. Бързах за тв присъединяване и като споделиха, че нямат екип, потеглих ", съобщи още журналистът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР