Има зодиакални двойки, които са съвместими, но има и такива,

...
Има зодиакални двойки, които са съвместими, но има и такива,
Коментари Харесай

Виж трите двойки зодии, които нямат шанс за любов помежду...

Има зодиакални двойки, които са съвместими, само че има и такива, които просто не си пасват и няма по какъв начин да останат дружно или даже да образуват сполучлив съюз между тях. Това се дължи освен на личностни качества, само че и на присъщите темпераменти, които зодията дава. При тях не е наложително любовта да бъде обречена на неуспех, само че въпреки всичко е доста мъчно и би трябвало доста работа и взаимни отстъпки, с цел да се случат нещата. Вижте кои са най-несъвместимите двойки:

Рак и Везни

На пръв взор те си наподобяват извънредно доста и са идеалната двойка. Но истината е, че Ракът обича излизанията и светския живот, а Везните са домошари, които избират спокойствието. В един миг тази дребна разлика се оказва огромен подводен камък.

Лъв и Дева

Лъвът желае да усеща поддръжката на колегата си, изключително в новите си инициативи, а Девата обича да подлага на критика и да подлага всичко на подозрение. За нея някои неща са обречени на неуспех преди да стартират - нещо, което лъвската природа в никакъв случай няма да одобри.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е комплицирана, доста прочувствена и буйна персона. Стрелецът пък е извънредно спокоен, не обича да демонстрира възприятията си и това може да породи голяма спънка и конфликт, когато дойдат по-важни и сложни моменти във връзката. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР