Има значително увеличение на инвестиционните измами в Ирландия, при които

...
Има значително увеличение на инвестиционните измами в Ирландия, при които
Коментари Харесай

Ръстът на инвестиционните измами в Ирландия показва над 25 милиона евро откраднати миналата година

Има доста нарастване на капиталовите измами в Ирландия, при които предходната година са откраднати 25 милиона евро от хора.

Gardai сподели, че общо 25 360 000 евро са докладвани за откраднати през 2023 година, което е съвсем равно на същите суми, откраднати през 2021 година и 2022 година (съответно 14 милиона евро и 11,5 милиона евро).

През първите два месеца на тази година над 55 души са съобщили за капиталови измами, двойно повече от броя на сигналите през януари и февруари предходната година.

Хората се поучават да бъдат нащрек за нарушители, представящи се за капиталови мениджъри и опитващи се да заблудят някого да влага пари в схеми и планове, които не съществуват.

Gardaí сподели, че комплицирани нарушители се възползват по време на рецесията с разноските за живот, като клонират уеб страници и се насочват към жертвите посредством реклами онлайн и обществени медии, като дават обещание „ един път в доживотни благоприятни условия “, с цел да инвестирате неотложно с бърза и огромна финансова възвращаемо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР