Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи. Това

...
Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи. Това
Коментари Харесай

Има задържан за погрома в столичното заведение

Има арестуван за погрома в столичното заведение от нощес. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Георги Хаджиев пред Нова тв. Той счита, че казусът ще бъде развързан още в днешния ден.

" Работим по случая, откакто клипът от погрома бе публикуван от медиите. Във вчерашния ден няма подаден сигнал от заведението. Колегите не са спирали през целия ден през вчерашния ден за работят ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Хаджиев изясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки сред съдружници.

" Двамата имат и общи бизнес в строителна компания. Персоналът на заведението е разпитан. Лицата от клипа се търсят и чакам през днешния ден да бъдат открити ", добави той.

Припомняме, че късно нощес беше рапространено, на което се вижда по какъв начин група мъже нахлуват в заведение на столичния бул. " Тодор Каблешков " и чупят мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било осъществено към 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили закани към притежателя на заведението.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, откакто преди този момент са седели на една от масите в заведението и консумирали питиета.

Мъжете са предизвестили личния състав притежателят да се обади " на който би трябвало ", с цел да не му се случва това всеки ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР