Има задържан мъж. Той е криминално проявен, веднъж като малолетен,

...
Има задържан мъж. Той е криминално проявен, веднъж като малолетен,
Коментари Харесай

Вътрешният министър обясни защо са се наложили по-сериозни действия в Каменар, където роми буйстваха срещу полицаи

Има арестуван мъж. Той е престъпно проявен, един път като невръстен, по-късно като навършва пълноправие. Последно е пуснат през 2015 година и оттогава нямаше информация за него, до момента в който не прави това закононарушение. Не единствено е разпознат, само че и арестуван. От ромски генезис е, само че да не описвам повече. Това съобщи вътрешният министър Владимир Радев в ефира на Нова телевизия.

По отношение на нападението над Иво Никодимов, министърът съобщи, че се работи по случая и се ревизира целият контингент.

„ Разпитани са над 400 души “, посочи Радев.

Оня ден ми се обади Владимир Ковачев и сподели, че пред него са обрали една жена, дръпнали са синджира от врата ѝ на дребните 5-те кюшета и да създадем нещо. Веднага с сътрудниците реагирахме. На идващия ден отново. Веднага ето сигнал две дами предния ден и една на идващия.

Относно изказванията, че служители на реда са били роми във варненското село Каменар, Валентин Радев съобщи, че хората би трябвало да спомагат на органите на реда и добави, че когато това не се случва се постановат по-сериозни дейности.

По отношение на избягалия пандизчия в Стара Загора Петър Попов – Пъпеша, Радев разяснява, че се работи и по този случай. Той не скри учудването си за какво Пъпеша е избягал, в случай, че му е оставала единствено година зад решетките.

1000 служители на реда от огромните градове отиват в дребните обитаеми места, удостовери и през днешния ден министър Радев. Думите му бяха по отношение на пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село. Той изясни, че се работи по случая и се ревизира родственик с говорен недостатък. По думите му, най-вероятно въпросният човек е причинител на бруталното закононарушение, тъй като доста добре е знаел къде какво има.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР