Има време, когато можеш да вземеш поредица от грешни решения,

...
Има време, когато можеш да вземеш поредица от грешни решения,
Коментари Харесай

Петър Стоянов: Постигнахме много, въпреки носталгията по комунизма

Има време, когато можеш да вземеш поредност от неверни решения, в които могат да ти провалят ненапълно политическата кариера и това да не е съдбовно нито за твоята страна, още по-малко за твоята партия. Има време, когато в случай че вземеш неверно решение, е съдбовно и за теб, може да се окаже от време на време и съдбовно за Европа.

Има време, което те кара да бъдеш не просто политик, а - общественик, сподели Стоянов.

Това съобщи президентът Петър Стоянов (1997 - 2002 г.) по време на присъединяване си в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Той разяснява редица въпроси, измежду които носталгията по отминалия комунистически режим и последните събития във Англия.

Младите българи напущат, тъй като не въвеждахме европейските полезности задоволително твърдо и търсят повече Европа, повече правдивост, по-малко корупция.

Стандартът на живот е в директна връзка от ценене на законите, битка с корупцията, подкуп. Всички тези феномени са в директна връзка с 45 години живот в неистина ", има вяра той.

За Прехода мога да кажа, че доста постигнахме, всичко се промени и то за положително, без значение от изкусителните намеци какъв брой сме изгубили. Защото по това време българите трябваше да чакат с часове на опашки за банани и портокали.

" Разводът " сред Англия и Европейски Съюз е институционален, а не цивилизационен. Днешните управници на Европа не мислят от " цивилизационна позиция ", смята той.

Стоянов направи и паралел сред времето към Освобождението ни и актуалната политическа обстановка.

Когато България се е освобождавала в света е имало " пакс британика ", тъй като Англия е владеела огромна част от света. " Днес България ще дава своя глас за на практика въпроси на Брекзит ", уточни Стоянов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР