Има толкова много неща, които може да направите със своя

...
Има толкова много неща, които може да направите със своя
Коментари Харесай

Пет страхотни трика за вашия смарт часовник

Има толкоз доста неща, които може да извършите със своя интелигентен часовник, с цел да стане още по-практичен за вас и вашите потребности! Вижте тези 5 трика, предопределени за операционната система Wear OS, която се употребява от множеството смарт часовници на пазара.
Добавете повече информация на екрана
Ако не желаете вашият smartwatch да демонстрира единствено часа на главния си екран, може да го персонализирате и да виждате от пръв взор броя на стъпките си, пулса си или бележките си и даже да изтеглите спомагателни благоприятни условия от Гугъл Play.

За да извършите това, задръжте пръста си върху екрана, до момента в който усетите осцилация. Плъзнете встрани, с цел да видите наличните циферблати и докоснете оня, който желаете да остане на главния екран.
Инсталирайте свои приложения
имат авансово конфигурирани приложения, които могат да са ви от изгода. Но те не всеки път са задоволителни. Ако имате потребност от различен вид приложение, можете просто да го изтеглите от Гугъл Play или от телефона си.
Реклама
За да извършите това, натиснете страничния бутон, докоснете Play Store, изберете мечтано приложение (можете да потърсите в полето с лупа) и докоснете " Инсталиране ".
Пренаредете приложенията, които са ви нужни
Факт е, че вашият смарт часовник има по-малък екран от телефона. И това може от време на време да ви затруднява да го употребявате, изключително в случай че към този момент имате много приложения. Ето за какво часовникът дава опция да пренаредите листата си с приложения, като изтеглите желаните от вас на по-горна позиция и ги фиксирате там.

За да извършите това, натиснете страничния бутон и отворете листата с приложения. Докоснете и задръжте приложението, което желаете да фиксирате. То ще се реалокира нагоре в листата и ще се означи със звезда. За да откачите приложението от първите редове, просто задръжте пръста си още веднъж върху иконата му.
Сменете клавиатурата
Писането на дребната клавиатура на смарт часовника може да бъде малко неловко, още повече че някои знаци са пропуснати за икономисване на място. Но въпреки всичко можете да опитате няколко други клавиатури. Изтеглете ги гратис от Гугъл Play и ги сменяйте, като докосвате зъбното колело за настройки, по-късно " Персонализиране " > " Методи на въвеждане " > " Управление на клавиатури ".
Реклама Пишете без клавиатура
Вашият smartwatch ще ви даде опция да пишете известия и без клавиатура, единствено с гласа си. За тази цел отворете приложението, в което желаете да пишете, и при " Метод на въвеждане " изберете микрофона. Когато се изпише " Говорете в този момент ", просто кажете ясно известието си. След това ще го видите изписано на екрана. Ако е вярно транскрибирано, докоснете отметката и го запазете.
Свързани публикации Как се съхраняват автомобилни гуми 26 октомври 2023, 08:00 Няколко трика за Samsung Galaxy S23, които умножават потребните функционалности на смарт телефона 28 септември 2023, 17:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР