Има такъв народ са съгласни веднага да внесем вота и

...
Има такъв народ са съгласни веднага да внесем вота и
Коментари Харесай

БСП обвиниха Възраждане, че саботират втория вот на недоверие към правителството

Има подобен народ са съгласни незабавно да внесем вота и да не губим нито един ден. От " Възраждане “ получихме отвод с претекст, че по време на акция не трябва да се прави подобен избор. Това обявиха от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България “ по време на конференция по отношение на течащата подготовка за избор на съмнение в областта на националната сигурност, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

Според  Българска социалистическа партия вотът има действителен късмет да бъде сполучлив, а от петата политическа мощ одобряват отхвърли като акт за " пазене на държавното управление “.

" Още с анонсирането на нашето желание, ние получихме уверения от " Възраждане “ и " ИТН “, че ще получим поддръжка за вота, откакто подготвим и обсъдим претекстовете за него.

Въпреки гръмко декларираните обещания, в изискванията на засилваща се геополитическа неустойчивост и припламващи всекидневно спорове в разнообразни елементи на света, рисковете за сигурността пред страната порастват ", съобщи Атанас Зафиров.

Според петата политическа мощ Българската войска " непринудено се лишава “ от бойните си качества.

Румен Гечев съобщи, че държавното управление подписва неизгодни контракти за превъоръжаването на армията – той реферира към договорката, подписана за самолетите F-16 Block 70, както и към идното подписване на контракта за закупуването на бронетранспортьорите Striker.

От Българска социалистическа партия още веднъж разкритикуваха позицията на кабинета на Николай Денков за подпомагане на украинската страна във война против Русия.

Те остават безапелационни, че избор на съмнение би трябвало да има и той би трябвало да се организира незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР