Има такъв народ (ИТН) и Изправи се БГ! Ние идваме

...
Има такъв народ (ИТН) и Изправи се БГ! Ние идваме
Коментари Харесай

Кратка среща между ИТН и ИБГНИ: Разбраха ли се за правителство?

" ИТН " ( Има Такъв Народ ) и " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) се събраха тъкмо в 14 ч., с цел да обсъдят проектокабинета, който ще бъде управляван от Пламен Николов. Именно той взема проучвателния мандат за сформиране на държавно управление предишния петък.

Цялата парламентарна група на ИБГНИ пристигна да чуе имената на министрите, да разбере целите на Има Такъв Народ и да се запознае с визията на възможния министър-председател. Срещата обаче беше относително къса - към 30 минути. Хората на Мая Манолова напуснаха зала " Изток ", само че пред медиите бяха спестовни в коментара си.

Доколкото се разбра, разисквани са били единствено имена на министри.

Това е първата среща на Има Такъв Народ с партиите, от които чака поддръжка в пленарната зала за държавно управление. По-късно е плануван диалог с Демократична България ( Демократична България ), а в 17 ч. с Българска социалистическа партия за България.

Последните две седмици напрежението сред Има Такъв Народ и Демократична България се изостри. Напрежението си пролича както в Народното събрание, по този начин и задочно през медиите. И едните, и другите демонстрираха друго виждане за бъдещата власт и за състава на кабинета
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР