Има такъв народ“ и депутатът от Изправи се БГ! Ние

...
Има такъв народ“ и депутатът от Изправи се БГ! Ние
Коментари Харесай

Скандал между Дончева и ИТН. Ето за кого.

„ ИТН “ и депутатът от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Татяна Дончева влязоха в неприсъствен спор. Темата – връзки с предприемача Младен Михалев-Маджо, написа bTV. 

В петък водачът на партията Слави Трифонов съобщи в изявление пред Българска национална телевизия, че  се „ втрещил “ от медийна изява на Дончева, в която тя декларирала, че зад Има Такъв Народ стои Михалев. 

Днес тя не пропусна да отговори. „ Маджо не стои зад него, единствено му е дал един народен представител за министър на туризма “, сподели Дончева пред националното радио.

В късните часове на днешния ден отговор пристигна и от номинирания от Има Такъв Народ за министър на туризма – Ивайло Кожухаров популяризира позицията си в писмо до медиите. 

„ Г-жа Татяна Дончева си разреши за следващ път да внуши на слушателите редица лъжи, касаещи както Политическа партия „ ИТН “, по този начин и по адрес на нейния водач, само че и по мой адрес. Заявеното от госпожа Дончева, че Маджо стои зад мен и по тази причина съм бил препоръчан за министър на туризма, е следващ презрян опит за дискредитация “, написа Кожухаров. 

Кожухаров добавя, че не познава Михалев, не се е срещал с него и не са разговаряли, като добавя, че е подготвен да застане пред детектор на лъжата, за потвърди изказванието си и пита дали Татяна Дончева би направила същото.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР