Има сценарий правителството само да се свали - до този

...
Има сценарий правителството само да се свали - до този
Коментари Харесай

Политолог обясни какъв е сценарият на сделката за ЧЕЗ

Има сюжет държавното управление единствено да се смъкна - до този миг няма нито едни данни, че някой желае да смъкна държавното управление. Така политологът Кънчо Стойчев отговори на въпроса има ли сюжет за събаряне на държавното управление посредством проблема ЧЕЗ. На цялата обстановка има два метода да гледаме - като на покруса или на анекдот, изясни той в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Няколко неща са ясни. Първото, което е, че или ще има договорка и няма да има държавно управление или противоположното - ще има държавно управление и няма да има договорка. Аз залагам на второто - държавното управление ще остане, само че договорка няма да има ", сподели Стойчев.

По думите му държавното управление е влезнало в серпантина от кавги през първите два месеца от 2018 година.

Скандалът с ЧЕЗ е явен, установи проф. Михаил Константинов в предаването "Денят стартира ". Според него няма да има договорка с ЧЕЗ.

"В момента в България се случиха няколко неща и в случай че ръководещите не го схванат си отиват до дни. Първото май го схванаха - въпросната Конвенция макар че и там има извъртане. Същата история става тук - ние дори към този момент не обсъждаме дали е допустимо това прекачване и за какво стана то с пробиви в закона. Край - това прекачване народа не го желае ", съобщи проф. Константинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР