Има смисъл да се говори и с “ (ИТН), в

...
Има смисъл да се говори и с “ (ИТН), в
Коментари Харесай

Мартин Димитров няма информация ДБ да имат претенции за министерски кресла

Има смисъл да се приказва и с „ “ (ИТН), в политиката нямаш право на персонални страсти “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ депутатът от „ “ Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на по отношение на търсенето на поддръжка за нов кабинет с министър председател.

„ Може да си обиден, може и да са те обидили, само че би трябвало да защитаваш публичен интерес и да стабилизираш страната “, добави депутатът.

По думите му в договарянията е най-важна програмата, по-късно – намирането на болшинство, и най-после е персоналният състав на Министерския съвет.

Димитров посочи, че не взе участие в договарянията за нов кабинет, само че по негова информация Демократична България няма искания към министерски постове, а за политики и промени.

Депутатът от Демократична България разгласи още, че и желаят предварителни избори и положително показване на „ Възраждане “, с цел да кажат след това: „ вижте какъв брой е ужасно, ние би трябвало да се коалираме, с цел да спасим страната “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР