“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската

...
“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската
Коментари Харесай

Фандъкова: Оградите около ПСА ще пазят гражданите от падащи плочи

“Има решение на СОС за разглобяване на паметника на Съветската войска и регионалната администрация през днешния ден инсталира към този момент оградата, която има за цел да защищава жителите от падащи плочи. На последващо място е осъществяването на решението. Това, че политическите водачи намират опция да активизират своите симпатизанти, сигурно е част от предизборната акция за месните избори ”. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Фандъкова разясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи по отношение на вчерашните събития, била е в непрекъсната съгласуваност с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била обезпечена. Столичният кмет акцентира, че наследникът ѝ би трябвало да продължи смяната и развиването на града. “Градът се трансформира единствено с работа, ясна визия и поддръжка от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя претендент през септември ”, сподели кметът Йорданка Фандъкова.


Тя изясни, че в регион Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за превозване на боклуци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда ”, сподели Фандъкова и разясни, че контейнерите ще се отварят с крайник, с цел да може жителите да не си цапат ръцете. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР