Има реална опасност за живота на поне една от девойкитеИзплуваха

...
Има реална опасност за живота на поне една от девойкитеИзплуваха
Коментари Харесай

Разтърсващи разкрития за жестокото меле край Панчарево

И ма действителна заплаха за живота на най-малко една от девойките
Изплуваха разтърсващи разкрития за жестокото нощно меле край Панчарево.

Припомняме, че при случая пострадаха девет души, някои от които са в сериозно положение. Според последната информация, при мелето е умрял един човек.

Верижната злополука се е случила на разклона за Бистрица, където лидерът на автомобил губи ръководство и се блъска челно в друга кола. Загиналият на място мъж е към 30-годишен. Пострадали са младежи на 16,17 и 18 години.

Трите съществени версии за жестокото меле са погрешно изпреварване, превишена скорост или приложимост на алкохол.
С полифрактура и счупвания на низък крак, таз и гален е жена на 29 години. Тя към момента е в хирургична зала, защото медиците вършат опит да спрат кръвоизливите в коремната област. Междувременно се обработват и счупванията й. Състоянието й е извънредно тежко и медиците не смеят да вършат прогнози.

Д-р Славчо Близнаков от „ Св. Анна “, където са настанени някои от потърпевшите в мелето разкри, че 18-годишна госпожица е с контузия на лицевите кости и мозъка, и фрактура на ръката. Тя е нормализирана, само че 16-годишна госпожица е в кома и е откарана в болничното заведение в извънредно положение. Тя е с тежка черепно-мозъчна контузия, както и контузии на гърди, стомах и бедра. За момента са възобновени сърдечната й активност и дишането, и е опериран далакът й.

Трето момиче пък е в реанимация с гръдно-коремна контузия и фрактура на тазобедрената става. Животът на две от девойките е в заплаха, а положението на едно от тях е извънредно тежко.

Междувременно стана ясно, че лидерът, провокирал жестокото меле е рецидивист на пътя – има над 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания.
Източник: blitz.bg
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР