Има разпореждане да не присъстват, обяви бившият шеф на КАТ

...
Има разпореждане да не присъстват, обяви бившият шеф на КАТ
Коментари Харесай

Министрите не отишли на кръглата маса срещу войната по пътищата, защото там е Гешев?

Има предписание да не участват, разгласи някогашният началник на КАТ
Без присъединяване на министри от служебния кабинет мина днешната по време на кръгла маса на тематика „ За огромни дейности против войната по пътищата “, проведена от Института за пътна сигурност.

Председателят на Управителния съвет на Института за пътна сигурност и дълготраен началник на КАТ Богдан Милчев показа Пътна карта, която съгласно анализите им е в положение да обърне черната наклонност на пътя в границите на идващите 2 години.

„ Днес тук го няма президента на България, няма ги и неговият министър-председател, няма ги и неговите министри. Днес Министерски съвет го няма, има техни представители, говорители… Няма го, а имахме удостоверение на министри, които трябваше да бъдат тук – документално удостоверение “, описа Милчев.

Според него е имало спуснато до членовете на Министерски съвет да не вземат участие в огромната кръгла маса.

„ Имаме безусловно точна информация и аз мога да я потвърдя, че има предписание да няма министри, тъй като на това събитие ще участва основният прокурор. Каквото и да значи това. Аз считам, че тази война сред институциите, която се води, не е войната, която би трябвало да проведем на пътя “, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР