Има разни видове майки – някои са готини, а други

...
Има разни видове майки – някои са готини, а други
Коментари Харесай

Те са родени да бъдат майки - 3-те зодии със силно развит майчински инстинкт

Има всякакви типове майки – някои са " готини ", а други държат на обичаите, предава ни от генерации. Съществуват и такива, които образоват децата си вкъщи и такива, които търсят положителното учебно заведение в продължение на месеци.
Едно е позитивно – да си родител е прекомерно изморително и всяка една майка е съвършена в очите на детето си! А ето кои са 3-те зодии, които развиват майчински инстинкт още от най-ранна възраст.
Риби

Рибите вдъхват обич към изкуството на своите деца и се пробват по всевъзможен метод да развият гениите им. Децата на майките Риби са тъкмо тези сладури на площадката, които постоянно биха споделили играчките си с другите и биха почерпили всички останали със солетите си. Изключително чувствителни, прочувствени и състрадателни. Тези мами не са от най-стриктните във връзка с домашните, само че едно е несъмнено – техните деца са безумно щастливи и със свободен дух!

Овен

Изключително всеотдайни майки! Овните могат да лишат себе си от обичаните неща, с цел да спестят за уроци, спорт, лагер или нещо сходно. Те предизвикват децата си да се оправят с най-различни провокации и да не се опасяват от непознатото. Понякога могат да бъдат много настоятелни и да пълнят графика на децата до краен лимит, само че това го вършат единствено и само, с цел да им подсигурят положително бъдеще.

Близнаци

Мамите Близнаци могат да приказват за безусловно всичко с децата си и нормално „ секс разговорите” се организират на много ранна възраст. Съответно и децата им развиват страхотни отзивчиви умения и са наясно със света към тях. Едно от нещата, което прави майката Близнаци толкоз неповторима, е че схваща проблемите на детето си, без значение от пол и възраст. Освен това, провеждат най-готините купони, тъй като те самите са си не
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР