Има признаци, по които човек може да разбере дали мъжът

...
Има признаци, по които човек може да разбере дали мъжът
Коментари Харесай

5 признака, по които можете да разберете дали ТОЙ ще ви направи щастлива

Има признаци, по които човек може да разбере дали мъжът е в действителност мощен духом и е в положение да направи фамилията си щастливо. Много дами се чудят кой е същинският мъж? Къде да го търсят? И по какъв начин той да влезе в прегръдките им. Честно казано, за всяка от нас същинският мъж е друг. За някои това е този, който печели доста, за други - който седи у дома като бавачка за децата, за трети - този, който се държи жестоко и деспотично, а за други – противоположното, този който не може да каже и две думи срещу.

Петте признака на същинския мъж: Той си е самодостатъчен. Той приема себе си подобен, какъвто е. Той е самостоятелен. Той не се съпоставя с никого. Той цени себе си.



Но правилно ли е, че това са същинските мъже? Наистина, доста постоянно за дамите тези модели са единствено плод на техните мечти, основани на опит, който са получили в детството. Една жена е склонна да „ окачва “ проекция, наречена „ моят същински мъж “ върху всеки, който срещне.

И тук е алтернативата, тъй като бъдещото благополучие на друга жена зависи от възпитанието на сина от друга жена - майката. Тоест, с цел да има повече същински мъже, той би трябвало да бъде възпитаван като подобен в детството. Истинският мъж е осъществен мъж. При изискване, че е благополучен в цялата тази реализация, изключително в случай че го прави поради вътрешни потребности, а не поради доказателство пред някого.

Човек се осъществя в работа, която му носи наслаждение и разцвет, в семейство, за което дава отговор и обича. Мъжът, също като дамата, желае обич и за него е значимо тя да бъде в живота му, с цел да одобри себе си като мъж и да се радва на живота. Има признаци, по които човек може да разбере, че мъжът е в действителност мощен духом и е в положение да направи фамилията си щастливо:

1. Той си е самодостатъчен

Не зависи от жена си, от майка си, другари и така нататък Той взема решение самичък дилемите, сложени пред себе си и фамилията си, без да разчита на помощ от други хора. Съвет към майките на момчета: учете синовете си от детството, че мъжът самичък е виновен за живота си и фамилията, което е основал. Момче към този момент в учебна възраст би трябвало да разчита единствено на себе си. За негово лично положително. Така че разхлабете „ каишката” и оставете синовете си да се научат да бъдат самостоятелни.

2. Приема себе си подобен, какъвто е.

Не разчита на непознатото мнение. Неговите дейности и живот са построени от него самия. Не приема непотребни препоръки от майка, баба, другари и така нататък Съвет към майките на момчета: учете синовете си от детството да разчитат на личното си мнение. Не го сравнявайте с някого, не го критикувайте, не подценявайте самочувствието му. Запомнете, в случай че човек не обича и не приема себе си, значи не е в положение да обича другите. Също по този начин е значимо да се означи, че колкото по-малко един мъж е убеден в себе си, толкоз повече искания има към дамата си.



3. Той е самостоятелен

Има едни нездравословни привички. Един от тях е зависимостта от майка или брачната половинка. Съвет за майки на момчета: Прекаленото привързване на мъжа се образува в детството. Най-често заради обстоятелството, че подценяват самочувствието му, не го поддържат в начинанията му и най-важното - не му имат вяра и го управляват тотално. Избягвайте това и вашето момче ще порасне като същински мъж.

4. Той не се съпоставя с никого

Разбираемо е човек да съпоставя себе си, своето благосъстояние и така нататък Но тук става дума за това, че един самодостатъчен, съумял човек първо се съпоставя със себе си, само че със себе си, който е бил през вчерашния ден. Това му разрешава непрестанно да се развива, да трансформира тактиката си в точния момент както в фамилията, по този начин и в работата. Това го стимулира за още по-голямо израстване, което прави него и обкръжението му щастливи. Съветите към майките на момчета са същите като в параграфи 2 и 3.

5. Той цени себе си

Такъв мъж не се унижава и не тича след жена, която не го почита и го отхвърля. Това унищожава личността му и води до загуба на самия него. Съвет към майките на момчета: учете синовете си да се обичат без условия, ценете ги, давайте им повече поддръжка, оставете ги да показват мнението си, отбийте ги в точния момент от себе си в точния момент.

Трябва да се разсее публикуваното неправилно разбиране измежду дамите за това кой е същински мъж. „ О, когато той се прибере от работа, всички се усмихваме, преструваме се, че сме щастливи да го забележим. Все отново той ни е пазител, той се изморява. Да, аз също работя и правя и доста домакинска работа, сготвям, разчиствам и храня всички…”Това просто не е правилно, не е същинско.

Истината е, че има такива „ алфа мъже “, които в действителност живеят от позицията - аз съм господарят, аз съм кралят и всички членове на фамилията са мои жители. Той в действителност се прибира непрекъснато изтощен, пльосва се на дивана и гледа телевизия. И в множеството случаи той прави това даже не тъй като е изтощен, а тъй като в фамилията си е иззел ролята на брачна половинка – страж.



Една жена, избирайки подобен мъж, най-вероятно е чула такива изречения от татко си: „ Аз съм глава на фамилията, всичко имате от мен, родих те, ти си нищо без мен и изисквам тишина, когато съм у дома! ".

Истината е, че такива "алфа мъже " не знаят различен метод да се утвърдят, с изключение на този. Те изискват да почитание към себе си, те непрестанно се стремят да се утвърждават като мъже. Живеят с догатката, че другите са отговорни за всички им неприятности: дамата е кучка, шефът - тиранин, приятелите - предатели, децата – неразумни.

Заключение: самодостатъчният мъж вкъщи се държи умерено и на драго сърце споделя времето и любовта си. Той откровено прегръща жена си, подарява с обич и грижи децата и му е елементарно да каже: „ ОБИЧАМ ТЕ”!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР