Има популярни личности, които ни помагат да погледнем една идея

...
Има популярни личности, които ни помагат да погледнем една идея
Коментари Харесай

Оливия Уайлд: Дължим на собствените си деца да бъдем щастливи

Има известни персони, които ни оказват помощ да погледнем една концепция по-слънчево на нещата от живота. Актрисата Оливия Уайлд е характерен образец. Тя се е превъплъщавала ловко в разнообразни функции. Сред най-запомнящите са номер " 13 " от сериала " Доктор Хаус ", както и  " OC - Кварталът на богатите ". С днешна дата обаче смелата Уайлд застава зад камерата, с цел да бъде режисьор на кино лентата " Don't Worry Darling ", който ще излезе през 2022г. Тя изгря на корицата на Vogue, с цел да издаде любопитни детайлности към размислите за живота си и помърдяването, което носят годините.

Филмът " Don't Worry Darling " е вторият, който Уайлд режисира след " Booksmart " с Бийни Фелдстийн (познаваме от я ролята на Моника Люински в сериала American Crime Story: Impeachment). Едва ли тогава обаче си е давала сметка, че новият филм идва таман в точния момент, за да  промени напълно проектите й за живота и да й даде нов смисъл. С настъпването на 2022г. стартира да се приказва интензивно за романса сред Хари Стайлс и Оливия Уайлд. Разликата в годините им се оказва дребна детайлност на фона на все по-стремително проправящaта си път любов. Двамата се срещат по време на взаимната им работа над идния " Don't Worry Darling ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Olivia Wilde (@oliviawilde)

Първият й избор за основна мъжка роля във кино лентата е Хари Стайлс. Изпълнителят обаче отказва заради натовареност на графика и идни концерти. Впоследствие за ролята е определен Шая ЛаБьоф, само че тогава планът е осуетен поради рестриктивните мерки и налагането на локдауни по света поради Covid-19. След като концертите са анулирани, Хари Стайлс изявява предпочитание да му се даде втори късмет да се снима във кино лентата на Оливия Уайлд.

След това нещата се подреждат напълно в интерес на любовта сред двамата. Актрисата се разделя с дългогодишния си сътрудник, артиста Джейсън Судейкис, от който има 6-годишен наследник Отис и 4-годишна щерка Дейзи. Оливия Уайлд и Хари Стайлс не крият любовта си и се трансформират в обичана тематика на таблоидите. Изданията нападат новата двойка, като си разрешават да отправят рецензии против възрастовата разлика (Оливия е с 10 години по-голяма от Стайлс), както и подклаждат грозни клюки, че Уайлд изоставила децата си  и се е отдала на отмора в Италия с обичания си. На тези нападки актрисата дава отговор съвем просто.

" Родителството те принуждава да бъдеш почтен за метода, по който живееш живота си. То слага под доста явен фокус решенията, които взимаш. Мисля, че изискуем на личните си деца да бъдем щастливи. Те го усещат. Имат доста мощна вътрешен глас. Идеята, че можеш да излъжеш децата си, че си щастлива, в случай че това не дава отговор на действителността, е нелепа ", споделя искрено тя.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Olivia Wilde (@oliviawilde)

Уайлд споделя пред изданието, че е " доста елементарно да контролираш дамите, като им внушаваш виновност и позор. Но аз нямам време да се занимавам с сходни ограничавания. Основната ми цел през последното десетилетие, беше да се науча да пазя правилата си и да декларирам намерено мнението си. "

И до момента в който мнозина я укоряват в „ неразумни “ решения и акцентират като главен мотив възрастта й - Оливия Уайлд не се опасява от остаряването. Тя го приема като самобитна еволюция, трупане на скъпа житейска мъдрост и опция да развиеш неподправена обич към себе си.

" Развълнувана съм от обстоятелството, че одъртявам. Страхотно е, когато станеш прекомерно остаряла, с цел да играеш кухи функции. Колкото по-възрастна става една жена, с толкоз по-малко нелепости се помирява.. По-щастлива съм, в сравнение с в миналото съм била. Чувствам се по-здрава отвсякога, просто прелестно е да го чувствам “ – уверена е актрисата.

Мисленето оттатък добре познатото и антиконформизмът са заложени в ДНК-то на Оливия Уайлд - тя е щерка на проверяващи публицисти, които цялостен живот я поддържат да следва своите фантазии и й служат като образец за заслужен живот.

" Израснала съм в монтажната апаратна и следих майка ми на висока позиция. Виждах по какъв начин се отнася към сътрудниците си с почитание. Мога да си спомня по какъв начин сътрудниците й мъже обръщаха внимание на нейните думи, гласът й носеше тежест. Имам шанса да бъда отгледана от жена, която постоянно е била самостоятелна и вярна на себе си, и от татко, който от своя страна й се възхищаваше ", споделя тя.

А ние сме сигурни, че всяка жена разполага с изконното право да живее с високо вдигната глава и увереност в личните си сили, че може да реализира всичко, стига да си го науми.
Дженифър Анистън за рецензиите, че няма дете: „ Не знаете нищо за мен! “
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР