Има подробен устройствен план за детската болница, отива се към

...
Има подробен устройствен план за детската болница, отива се към
Коментари Харесай

Меджидиев: Има подробен устройствен план за детската болница

Има обстоен организационен проект за детската болница, отива се към действителните моменти за планиране и създаване на болничното заведение.

Това съобщи служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев на конференция в Министерството на здравеопазването по отношение на Националната детска болница.

" Сградата ще бъде направена по всички модерни способи. Ще бъдат съборени почналите постройки, които са скелети, които нямат никаква функционална и естетическа стойност. Не могат да бъдат употребявани по никакъв метод като здания. Остава задължението да се направи едно съответно и тъкмо задание и действително да се стартира проектирането и по-късно строителството на детската болница ", съобщи на собствен ред министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.

" Очаква се в новата Национална детска болница да има коло 25 клинични структури. Ще стартира образование на медицински сестри, здравни асистенти ", добави шефът на Специализираната болница за детски заболявания " Проф. доктор Иван Митев " доктор Благомир Здравков.

" Държавата се включва с държавно присъединяване в детската болница в Бургас. Започва и градежът на детския комплекс в болница " Свети Георги " в Пловдив ", уточни доктор Меджидиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР