Има подправки, които стимулират мозъчната дейност и подобряват паметта. Освен

...
Има подправки, които стимулират мозъчната дейност и подобряват паметта. Освен
Коментари Харесай

Тези 6 подправки подобряват паметта

Има подправки, които подтикват мозъчната активност и усъвършенстват паметта. Освен това националните средства ще донесат и спомагателни изгоди за нашето здраве. Вижте подправките, които ще подобрят паметта ви:

Розмарин

В билката се съдържа карнозна киселина, която защищава мозъчната тъкан от заболяването на Алцхаймер, както и от инсулт. Освен това ароматната билка и фалшификация усъвършенства действието на мозъчните кафези и ги защищава от увреждане.

Мащерка

Летливите масла, които се съдържат в нея, усилват равнището на омега-3 мастни киселини и докозахексаенова киселина. От своя страна пък омега-3 мастните киселини усъвършенстват паметта, а докозахексаенова киселина обезпечава естествената функционалност на мозъчните кафези.

Риган

Тази фалшификация съумява да обезврежда свободните радикали, а съединенията в ригана усъвършенстват равнището на централизация и понижават чувството за тревога.

Куркума

Куркуминът, който се съдържа в подправката, понижава плаките в мозъка, които са свързани с заболяването на Алцхаймер, и по този метод редуцира риска от заболяването. Освен това куркумата защищава мозъка от увреждане и усъвършенства паметта.

Босилек

Той понижава мозъчното увреждане, както и хормоните на напрежението, усъвършенства концентрацията и паметта, сочат разнообразни изследвания. Босилекът е билка, която е богата на антиоксиданти и камфор.

Карамфил

Действа като стимулант на паметта и има антиоксидантно, обезболяващо и антисептично свойство. Маслото от карамфил облекчава напрежението и подтиква мозъчната активност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР