Има пари за 3 месеца, ако стане 6 или 9

...
Има пари за 3 месеца, ако стане 6 или 9
Коментари Харесай

Борисов търси как да разположи наличните пари във времето

Има пари за 3 месеца, в случай че стане 6 или 9 месеца - нямаме отговор какво вършим . Търсим отговор по какъв начин да разположим парите във времето. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на първия брифинг на Оперативния щаб, който към този момент ще се организира един път на ден и в Министерски съвет.

Борисов е провел диалог с МВФ за да се почерпят опит и позитивни практики . Светът се готви. Можем да вземем заемни пари, само че всеки заем се връща, ще ни го връща децата, тъй като стопанската система няма да тръгне стремително нагоре , предизвести Борисов и уточни, че възобновяване на стопанската система на Китай върви много по-бавно, макар че точно той е доставчик на целия свят.

" Истинските се апелирам да бъдем рационални и да изкараме с тези пари три месеца. "

Борисов чака единствено след месец - два да го попитат какви ще са ограниченията за възобновяване. А в случай че към този момент сме изхарчили всичко, попита Борисов, настоявайки че не всички претенции могат да бъдат изпълнени - парите би трябвало да се поставят на точните места. Всичко данни демонстрират, че светът е извънредно тежко състояние. Такава рецесия не е имало, акцентира министър председателят.

Вижте какъв брой са спестяванията на физическите лица, на бизнеса и в запаса . Трябва ли всеки да каже - страната ще заплати, прикани премиера публицистите. Той е останал с усещането, че някой желае да се възползва от тази рецесия, с цел да забогатее . Борисов бе безапелационен обаче, че запаса за парите за пенсии няма да бъде пипан.

Той даде за образец ограниченията на Доналд Тръмп, които са за период от два месеца. Икономически и българският министър председател се надява за два - три месеца да преодолеем рецесията.

Борисов е разпоредил още един път да се направи обзор на листата на служащите в първа линия, които ще получат 1000 лева към заплатите си за март месец. Да няма нито един пропуснат човек, е разпореждането на Борисов.

Започва съставяне и на щабове от доброволци . За това ще дава отговор комисар Николов, а на следващия ден вицепремиерът Томислав Дончев ще организира диалози в Националното съдружие на общините за уточняване на телефони за обществена помощ. За наслада има доста искащи, разяснява Борисов.

Много е евентуално курсанти да бъдат изпратени на КПП-та за анулация на служителите на реда .

Борисов се заяде с изявление от левицата за Държавния запас и неналичието на алкохол . " Ние произвеждаме с хиляди тонове алкохол, защо ни е Държавния запас ", попита Борисов. Направен е за всеки случай обзор на запасите от пшеница, леща, фасул и царевица, с цел да бъдат успокоени и животновъдите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР