Има пълзящ фашизъм, каза лидерът на ДПС „Има пълзящ фашизъм

...
Има пълзящ фашизъм, каза лидерът на ДПС „Има пълзящ фашизъм
Коментари Харесай

Карадайъ: Лицемерно е Кирил Петков да говори, че никой не е над закона

Има пълзящ фашизъм, сподели водачът на Движение за права и свободи „ Има пълзящ фашизъм в страната с тази полицейщина. Днес чуваме цитати „ никой не е над закона”. Нали помните от кого е този откъс? От Цветанов. От Борисов - 2009-2010 година Не е нещо ново. Но през днешния ден „ никой не е над закона” да се приказва от човек, който потвърдено е извършител на конституцията (б.а.-премиерът Кирил Петков), е лицемерие”. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание.

„ Полицейщина е младежи, които занапред прохождат на терена на политиката, да бъдат привиквани в полицията и да подписват протоколи и да са под принуда за това, че раздават пропагандни материали и са правили образование за машинно гласоподаване. Такива изказвания имаме при нас и сме желали документи от Рашков, с цел да забележим каква е обективната истина и да разясняваме факти”, подсети Карадайъ.

Движение за права и свободи алармираха за полицейски репресии предходната година по време на предизборните акции. Тогава Карадайъ описа, че техни членове и симпатизанти са били обискирани на улицата и в домовете си.

„ Чухме коментар на юриста на господин Борисов, че той е бил арестуван по необходимост. Това прави асоциация и с други „ неотложности”, разяснява водачът на придвижването. На въпрос на кореспондент дали чака да бъде задържан и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, водачът на Движението сподели – „ Очаквам да бъдете задържани и вие, чакам да бъда задържан и аз, в случай че живеем в страна, в която призоваваме Бог да пази България, само че нищо не вършим, с цел да я опазим”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР