Има още неща за доизкусуряване. Това каза премиерът Бойко Борисов

...
Има още неща за доизкусуряване. Това каза премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов за новия бул. „Левски“ във Варна: Всеки ден ми пращаха снимки. По снимки ги ръководих


Има още неща за доизкусуряване. Това сподели министър председателят Бойко Борисов за новия бул. „ Левски “ във Варна. „ Денонощно работеха. Всеки ден ми пращаха фотоси. По фотоси ги управлявах “, добави Борисов. Той акцентира, че обектът е бил комплициран.

„ Минах по тази елипса. Тя си е хубава “, сподели Борисов за наклоненото кръгово придвижване.
„ Ако беше елементарно комунистите щяха да са го създали булевардът “
Премиерът прикани варненци и в частност мотористите да не бързат да „ тестват “ новия бул.. За наклоненото кръгово той сподели, че денивелацията е единствено четири сантиметра.

„ Много добре наподобява градът. Естествено – в случай че си справедлив. Ако не си справедлив, ще кажеш – това за какво е синьо, или ще намериш различен недостатък “, разяснява още той.

„ Това ми е несъмнено 50-ият план, където на гола поляна или на някоя бара сме казвали, че ще стане нещо, никой не ни е вярвал. Видях и нагоре булевардите, които обещахме да се асфалтират “.

„ Вие сте благословени, имате си море, а ние Витоша “, съобщи също Борисов и сподели, че е инспектирал и стадион „ Спартак “, където е открил, че тревата е положена, а постройката се строи. Припомняме, че точно по негово гледище страната отпусна пари за сериозен ремонт на оборудването.

Борисов разкри, че се е обзаложил с финансовия министър Владислав Горанов, че когато автомагистрала „ Хемус “ бъде приключена, ще обезпечава по 20 % от Брутният вътрешен продукт на България.

„ Трябва всички да се молим до края на тази година от Ябланица до Ловеч да сме подготвени. Много време се губят в отчужденията на земите. През 2022 година до Търговище ще ходите сигурно по автомагистрала, като ще е подготвен и сектора сред Плевен и Ловеч. Проектираме в този момент до Търново, тъй че да се строи през тези две години. През 2024 година цялата автомагистрала би трябвало да е подготвена “, безапелационен бе Борисов.

Запитан за акцията за евроизборите, министър председателят отговори: „ Да вършат каквото желаят по време на акцията. При нас, отговорните в ГЕРБ, са си подали оставките и са от отстранени от всички държавни постове. Има съществени инспекции и като завършат институциите ще си свършат работата “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР