Има опасност това, което се случи на европейските избори –

...
Има опасност това, което се случи на европейските избори –
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Наложеното от ръководството на БСП разпределение може да се повтори и на местните избори

„ Има заплаха това, което се случи на европейските избори – едно изкуствено наложено от управлението разделяне, да се повтори още веднъж и това е рисково за резултата на локалните избори “. Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев пред Bulgaria ON AIR.

``
реклама

Думите на Станишев са във връзка подредбата на листата на социалистическата партия за Евроизборите, които се организираха на 26 май.

Първоначално Националния съвет на Българска социалистическа партия не включи водача на ПЕС измежду претендентите за евродепутати. Това докара на напрежение в партията и след пленум и скрито гласоподаване, Националния съвет подреди Станишев на пето място в листата на Българска социалистическа партия.

Сергей Станишев съобщи, че оставката на Нинова не взема решение проблемите. „ Нуждаем се от сериозен дълбочинен разбор. Защо за повторно, след 2017 година, при избори съвсем поднесени на тепсия с доста удобна среда – огромно неодобрение от ръководството на ГЕРБ и водещи позиции на Българска социалистическа партия съгласно социологическите изследвания, в последна сметка губим. Защо не ни припознават като опция, защото не е загадка, че и този път главната линия в акцията беше „ Гласувайте за Българска социалистическа партия и това е първа крачка към предварителни избори “, само че това не сработи. И това значи, че би трябвало същински разбор, а не трагични дейности или замитане на нещата под килим “, съобщи водачът на ПЕС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР