Има няколко неща в живота, които изглежда просто възприемаме вродено

...
Има няколко неща в живота, които изглежда просто възприемаме вродено
Коментари Харесай

Нанасяли сте овлажнител за тяло погрешно – правилният начин му помага да абсорбира „много по-добре“

Има няколко неща в живота, които наподобява просто възприемаме вродено и вършим, без да се замисляме – като да вземем за пример слагането на овлажнител. Колкото и да наподобява елементарно да се шляпате и втривате в кожата си, съгласно доктор го вършим неправилно.

Въпреки че може да наподобява като нещо, което не можете да извършите неправилно, „ вярното “ методът да го извършите значи, че ще помогне да се всмуква доста по-добре в кожата. Нашата кожа е най-големият ни орган и е извънредно значимо да се грижим за нея, тъй че е значимо да й помогнем по най-хубавия метод. Редовното нанасяне на овлажнител е от основно значение – и този способ ще го направи още по-добър за вас.

Дерматологът доктор Адел показа съвета си за най-хубавите техники за грижа за кожата във видео в TikTok и даже предизвести, че неправилното нанасяне на овлажнител може да докара до нежелани кожни положения. Тя сподели: „ Ще ви кажа верния метод за нанасяне на овлажнител за тяло, тъй като евентуално сте го правили неправилно. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР