Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може

...
Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може
Коментари Харесай

Четирите зодиакални двойки, които създават най-устойчив брак

Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв взор може да наподобяват несъвместими, само че под повърхността се крият доста предпоставки, с цел да бъдат същински щастливи.

Не е значимо единствено характерите и задачите да си пасват, а склонността към взаимни отстъпки и погледа към бъдещето. Ето кои са те:

Стрелец и Близнаци

Връзката на тези две зодии стартира като същинска приказка. Любовта пламва бързо, развива се като по ноти, само че... идва миг, в който Стрелците и Близнаците осъзнават какъв брой са разнообразни в разбиранията си за живота. Точно това е преломният миг, в който всяка от двете зодии би трябвало да разбере, че любовта не е уравнение и другите гледни точки са нови благоприятни условия, за които не са и подозирали.

Овен и Риби

В началото на своите взаимоотношения Овните и Рибите може изобщо да не се понасят. Като сътрудници в работата, като студенти в една компетентност или просто като съседи, които се разминават, без да се поздравяват. Това е тъй като и двете зодии са предубедени по неразбираеми аргументи и когато една от тях даде късмет на това другарство, се откриват забавни хоризонти.
 обич Thinkstockphotos-->
Лъв и Телец

Интересна зодиакална двойка, която по никакъв начин не си губи времето и основава семейство доста скоро след запознанството си. Има двойки, които се нуждаят от 3-5 години, до момента в който се решат да сключат брак или да имат деца. Не и тази. Лъвовете и Телците през цялото време знаят какво желаят от живота.

Скорпион и Водолей

Като куче и котка могат да бъдат от време на време Скорпионите и Водолеите, само че знаят, че не могат един без различен. Любовта им пламва бързо, придвижва ги в друго измерение и им демонстрира какво са изпускали до момента и какво е същинското благополучие. Водолеите нормално са водещи във връзката, а Скорпионите се вслушват в техните напътствие.
 Понякога целувката значи любов, различен път привличане или предпочитание, а може да е и израз на признателност ThinkStock/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР