Има някои въпроси, на които знаем отговора, но има и

...
Има някои въпроси, на които знаем отговора, но има и
Коментари Харесай

Въпросите, които никога не трябва да задавате на мъж

Има някои въпроси, на които знаем отговора, само че има и такива, на които не желаеме да знаем! Всеки желае да е сигурен в възприятията на другия и си мисли, че в случай че си зададе въпроса тъкмо и ясно, отсрещният човек ще му отговори откровено. Да, но не! Замислете се, щом задавате тези въпроси, значи имате подозрения, а щом имате такива, може би не желаете да знаете отговора!

Обичаш ли ме?

Ами може и да ви обича, само че по този начин заложен, въпросът безусловно притиска половинката ви в ъгъла и не му оставя различен избор, с изключение на да ви каже: „ Да “. Оставете го да ви го каже самичък, когато той почувства, че желае да го чуете. Няма нищо по-хубаво от това да чуеш тези вълшебни думи внезапно, тъкмо когато минимум очакваш, с цел да те зарадват и да се усмихнеш на щастието.

Липсвам ли ти?

Е, какво очаквате като отговор, да ви каже – “Не, не ми липсваш, за какво питаш? ” Разбира се, че ще отговори че му липсвате. Дори и въпросът да не е насочен към половинката, а към различен човек, отново ще ви каже, че му липсвате. Ей по този начин, нали имаше една приказка “от хорска срама ”, да не се обидите нещо. Ако липсвате на някого, той ще откри време за вас не един път в месеца или през няколко, а всеки ден или всяка седмица. Да ви чуе, да ви види и няма да пропусне шанса да ви каже, че му е хубаво с вас.

Да ревнувам ли?

Ревността е за несигурните хора! Да, може да се дразните малко от непрекъснатите позвънявания на някогашната, която може би желае да ви покаже косвено (или непосредствено, луди колкото искаш), че тя е по-добрата, само че замислете се, в случай че беше по-добра нямаше ли да е с нея, а не с вас? Оставете другите дами на произвола, не си хабете нервите и времето да се занимавате с персони, които не значат нищо. Вие сте значимата! Всеки мъж има потребност дамата до него да е сигурна в себе си, това им работи като афродизиак.

Изневеряваш ли ми?

Щом питате значи има нещо! А, в случай че няма, въпросът ви единствено може да докара до други непотребни въпроси и рано или късно, сякаш чудесните ви връзки, да отидат по дяволите. Пък в случай че сте толкоз сигурни, че ви кръшка, то надали щяхте да питате дали това е по този начин. По-скоро въпросът ви щеше да е непосредствено в задачата: “С коя беше? ” (примерно). Доверието е всичко! Ако си имате доверие, в случай че го показвате на половинката си, той в никакъв случай няма да го съобщи. Освен в случай че не е гъз, само че тогава по-добре за вас, направил ви е услуга.

Така че, давайте това, което желаете да получавате и внимавайте с въпросите, на които не желаете да знаете отговора!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР