Има нов обрат в драмата на семейството на Майли Сайръс.

...
Има нов обрат в драмата на семейството на Майли Сайръс.
Коментари Харесай

Откраднала ли е майката на Майли Сайръс гаджето на дъщеря си

Има нов поврат в драмата на фамилията на Майли Сайръс. Докато почитателите неотдавна се концентрираха върху вероятни затруднения в връзките сред Майли и татко й Били Рей, откакто тя пропусна да му благодари, до момента в който приемаше първата си премия Грами предишния месец, източник споделя на Us Weekly, че в действителност има друго неприятно развиване в фамилната драма, само че то не е сред Майли и татко ѝ, а сред майка ѝ Тиш и най-малката й щерка - Ноа.
 Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел - участвала ли е Майли Сайръс на нея
Кой е новият брачен партньор на майката на Майли Сайръс

Присъствала ли е Майли Сайръс на сватбата

Още по-интересното, че е забъркан и новият брачен партньор на Тиш - Доминик Пърсел. В новия епизод на подкаста ѝ Call Her Daddy ", 56-годишната Тиш споделя историята за произхода на романса си с 54-годишния Пърсел.

Според нея тя дълго време е била скрито влюбена в артиста - още до момента в който го гледа в " Бягство от пандиза " дружно с двете си по-големи дъщери Бранди и Майли. Тиш даже се майтапи, че Пърсел е бил нейният " огромен пропуск " през целия й 28-годишен брак с някогашния й брачен партньор Били Рей. Тиш прибавя, че Пърсел й е изпратил приятелско известие в Instagram през 2016 година, само че тогава тя не му е обърнала внимание по обясними аргументи, тъй като към момента е била в брак с бащата на Майли. 

Тиш взема решение да изпрати известие на Доминик през 2022 година, малко откакто е подава молба за бракоразвод с Били Рей. Според Us Weekly обаче има освен това в любовната история на двойката. Изданието написа, че преди връзката на Тиш и Доминик, 24-годишната Ноа първо е била сантиментално обвързана с Пърсел. " Ноа излизаше с Доминик, когато Тиш стартира да го преследва ", споделя източникът, който твърди, че Тиш " е била наясно " със обстановката.

Тиш и Пърсел обаче се влюбват до уши. Описвайки първата им среща, Тиш споделя в Call Her Daddy: " И по този начин, отиваме на обяд, който продължава цели три часа. " Тя добавя, че са си споделили обичам един на различен единствено ден по-късно.

Когато Тиш и Пърсел се женят в имението на Майли в Малибу през август 2023 година, Ноа не участва на церемонията. Вместо това тя като че ли преднамерено разгласява свои фотоси от друго място в Instagram. Феновете тогава спекулират, че Ноа е пропуснала сватбата, тъй като е заела страната на татко си при развода, само че е допустимо и да не е била поканена на събитието или да е отказала да участва, в случай че в действителност преди този момент е имала връзка с 54-годишния артист от " Бягство от пандиза ".
 Тиш Сайръс за развода с Били Рей Сайръс - какво разкри майката на Майли Сайръс
Майката на Майли Сайръс намерено за развода с бащата на певицата

Две години след раздялата, Тиш Сайръс е подготвена да приказва

Според изданието Майли даже е имала въоръжена защита пред дома си този ден като защитна мярка, с цел да не разреши на Ноа, която живее в апартамент единствено на няколко пресечки от сестра си, да се опита направи някоя сцена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР