Има неща, които не трябва да споделяте за връзката си

...
Има неща, които не трябва да споделяте за връзката си
Коментари Харесай

Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Има неща, които не би трябвало да споделяте за връзката си с вашите приятелки. Всяка жена има своите най-хубави приятелки, с които споделя всичко. Най-сладката тематика за разискване е гаджето и връзката. Има неща обаче, които не е добре да споделяте за връзката си, даже с приятелките си, тъй като те са прекомерно интимни и се отнасят до връзките ви. Представете си по какъв начин бихте се почувствали, в случай че най-съкровените ви моменти дружно бъдат споделени от колегата ви с неговите другари.

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „

Тук може да си извършите абонамент за здраве:

Телефон за връзка: 

Какво да не споделяте за връзката, даже с приятелките

Проблеми с парите

 връзката Какво да не споделяте за връзката, даже с приятелките

Парите са сензитивна тематика за съвсем всеки, който няма милион $ в банката. Ако вие и вашият сътрудник имате проблеми със спестяването или изплащането на дълг, това не е ничия работа, с изключение на ваша. Вие двамата би трябвало да работите дружно, с цел да измислите проект, с цел да съумеете. Ако имате потребност от помощ, с цел да го разберете, потърсете съвет от справедлива страна. Разливайки информацията на приятелите си, вие предавате доверието на индивида, с който сте. Не разваляйте връзката си по този метод.

Прегрешенията на вашия сътрудник (или вашите).

Ако някой от вас е изневерил и се пробвате да го накарате да проработи, кажете на приятелите си за това сигурно ще провали процеса. Да напуснеш този, който обичаш, е повсеместен негатив в света, в който живеем, тъй че единствено ще поканиш осъждение във връзката си. Без значение по какъв начин се пробвате да го рационализирате с приятелите си, те няма да схванат вашата позиция. Преработете го единствено с колегата си.

Всичко, което не сте желали да споделите с колегата си

 връзката Какво да не споделяте за връзката, даже с приятелките

Той не е страховит в леглото. Ако имате някакво възприятие за индивида, с който сте, само че не сте разговаряли с него за това, тогава е неразрешено за външни диалози. Не използвайте минусите на колегата си като комедиен материал за вас и вашите другари. Ако има нещо, което ви тормози във вашата брачна половинка или брачен партньор, бъдете почтени с тях за това. Иначе ще обречете връзката си.

Голи селфита и сходни неща

Ако има някои интимни детайлности от връзката ви, като изпращане на голи фотоси или пикантни имейли, няма потребност да показвате на никого от приятелите си. Вашият другар, другарка, брачен партньор или брачна половинка не е належащо да споделя „ единствено за вашите очи “ с всяко сочно известие, което изпраща. Това се подразбира. Разберете, че те се пробват да ви възбудят, а не да станат тематика на диалог в обществения ви кръг.

Миналото на вашия сътрудник

 връзката Какво да не споделяте за връзката, даже с приятелките

Може би е изневерил. Може би е имала противен бракоразвод с някогашния си. Без значение какъв е казусът, няма потребност да го споделяте. Това, че сте приели предишното им, не значи, че вашите другари ще създадат същото. Ясно е, че са го оставили зад тила си, тъй че го оставете да остане там. Използвайки го като част от диалога отвън връзката ви, вие предавате доверието им в огромна степен.

Вашият полов живот

 връзката Какво да не споделяте за връзката, даже с приятелките

Това, което вършиме зад затворени порти с индивида, който обичате, би трябвало да остане зад затворени порти. Да бъдеш полов и съкровен с някого е едно от най-уязвимите дейности, на които човек може да се изложи. Споделянето на детайлности понижава цената на тези интимни моменти с вашия сътрудник. Никой не би трябвало да знае какъв брой пъти сте го правили през миналия месец или какъв брой питомно или диво е то. Ако двамата сте удовлетворени от това по какъв начин върви, това е всичко, което има значение. Не споделяйте вашия полов живот от връзката ви.

Нещо, което те са споделили с вас поверително

Трябва да се разбере, че равнището на дискретност с вашия брачен партньор, гадже или другарка е толкоз високо, колкото е допустимо. Това е безвредно място, където те могат да споделят за своите другари, семейство или сътрудници, без да се тормозят, че това, което са споделили, ще бъде чуто от някой различен. Ако схванат, че нещо, което са споделили, е стигнало до ухото на някой, който не сте вие, доверието във връзката ви ще бъде нарушено. Ако нарушите това доверие, тогава ги насърчавате да запазят мислите си за себе си. Това ще докара до повече секрети, бели неистини и полесражение на неодобрение. Пазете безвредното пространство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР