Има най-различни хора – някой са мили, а други направо

...
Има най-различни хора – някой са мили, а други направо
Коментари Харесай

Най-големите гадняри са от тези зодии

Има най-различни хора – някой са благи, а други напряко гадняри. Според астрологията, зодиакалният знак демонстрира с какъв темперамент си имаме работа.

Познавате ли човек, който е постоянно благ, общителен и ухилен? Някой, който по никакъв начин не обича споровете и гледа да угоди на другите, с цел да има мир и успокоение?

А сещате ли се и за подобен, който обича да мърмори, да подлага на критика и да се заяжда. Някой, който постоянно основава напрежение в ситуацията с непредсказуемите си реакции и нападателни дейности?

Сега ще разгледаме кои са най-големите гадняри в зодиака и какво ги прави такива:

1. Скорпион

Ето го и дявола в зодиака. Въпреки желанието, Скорпионът не съумява да управлява буйния си манталитет и постоянно влиза в спорове.

Неочакваните му прояви на експанзия стъписват близките и ги карат да бъдат деликатни и напрегнати към него.

Скорпионите обичат да санкционират околните си даже за най-малката неточност, а от време на време и без да има такава. Те са сериозни и наставляват всички, демонстрирайки превъзходство.

Като похлупак на всичко, Скорпионите са дарени с огромна искреност и изострен език, като тази композиция не икономисва на никой мъчителната истина.

Въпреки всичко, Скорпионите са склонни да проявят съпричастност и да оказват помощ на някой в неволя. Освен това са положителни в комплиментите, които както и обидите са безпардонни констатации за тях.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

2. Овен

Това са хора, които по никакъв начин не обичат да отстъпват. Въпреки че са положителни и усмихнати, те постановат волята си непременно – ето за какво постоянно влизат в спорове.

Управляващата планета на зодията е Марс, която се счита за планетата на мъжката сила, на действието, на експанзията и мощната пристрастеност.

Огнения Овен напълно се подчинява на нейната сила и в желанието си да се наложи, стига до крайности, които постоянно нараняват близките.

В гнева си, Овенът става нечовечен и злопаметен и по-късно по никакъв начин не съжалява за разрушенията, които е предизвикал.

Но хубавото е, че огнените пристрастености бързо угасват и в случай че съумеете да оцелеете по време на пожара, ви чака още веднъж мир и съгласие (до идващия път).

3. Дева

Неочаквано (може би), третата позиция заема Девата. На тези хора им се носи славата на положителни, услужливи, скромни и виновни. Интересно за какво, откакто те постоянно са жестоки и безцеремонни в постъпките си.

Девите са доста саркастични, сериозни и отмъстителни. Те елементарно се наскърбяват и одобряват думите на близките доста във вътрешността, а тогава нормално избират да послушат дяволчето на рамото си.

Те съумяват да санкционират враговете си с думи или дейности, които нормално в никакъв случай не биват забравяни. Девите имат търпението да изчакат точния миг.

Но не трябва да забравяме, че земния, преносим знак е мощно сериозен и към себе си, което постоянно го кара да изпитва виновност, да търси помиряване и да съжалява за дейностите и думите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР