Има напредък в развитието на Далечния изток. Най-трудният първоначален етап

...
Има напредък в развитието на Далечния изток. Най-трудният първоначален етап
Коментари Харесай

Путин: Разработваме мащабна програма за развитието на Далечния изток

Има прогрес в развиването на Далечния изток. Най-трудният първичен стадий мина сполучливо. Той дружно с Арктика са основни фактори за развиването на Русия, защото бъдещето на страната е в тези райони. Това съобщи съветският президент Владимир Путин при визитата си в Чукотка, представен от ТАСС.

По думите му, по време на първия стадий сложното е било да се възстановят неща, които са били замразени с десетилетия. Путин означи, че екипът му създава огромна стратегия за развиването на Далечния изток. Тя е стартирала още при започване на 2000-те години и по-активно от 2013 година

" Обръщали сме внимание на това, обръщаме внимание и ще го вършим и отсега нататък, тъй като, несъмнено, това е бъдещето на страната. Така като и в Арктика. Тук са логистиката, производството, минералните запаси. Трябва да развиваме тези територии ", сподели Путин, отговаряйки на въпроси на публицисти.

По думите му точно Далечният изток е един от най-значимите райони на Русия.

" Огромен по своята територия, едва обитаем, живеят общо 12 милиона жители. И Азия освен се развива през днешния ден с темпове, с които никой различен район в света не се развива, само че трендовете на това развиване също са значими ", сподели още Путин.

Той добави, че не инцидентно е почнало развиването на Далечния изток. " Тенденциите в развиването на международната стопанска система са такива, че пазарите за продажби и партньорства в най-широкия смисъл на думата, в това число софтуерните, стават все по-интересни ", означи Путин.

Припомняме, че на 10-ти януари президентът на Русия Владимир Путин дойде на посещаване в най-източния район на страната - Чукотка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР