Има много вътрешни проблеми в Европейския съюз и би било

...
Има много вътрешни проблеми в Европейския съюз и би било
Коментари Харесай

Джамбазки: Северна Македония да се извини, за да влезе в ЕС

Има доста вътрешни проблеми в Европейския съюз и би било рисково за устойчивостта му да се внасят открити въпроси сред актуалните и някогашните му членове. Не може обаче да бъде заобиколен въпросът с проблемите, които се разкриват от ден на ден и повече в Република Северна Македония. България се застъпва за процеса на присъединение на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз, учреден на личните услуги на всяка една страна.

Това съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на конференция на тематика " Западни Балкани ", извършена в Националния замък на културата (НДК).

По думите му разширяването на процеса на Западните Балкани протича с друга активност. Най-активна е политика на интеграцията от страните на Западните Балкани, като значими сътрудници и бъдещи членове ще станат страните Албания, Косово, Черна гора, Босна и Хергецовина, Северна Македония и Сърбия след минаването на нужните промени, които би трябвало да създадат в техните общества изключително последните две страни.

Всяка страна има свои характерности и задания пред себе си. Последните две страни - Северна Македония и Сърбия, с цел да станат част от Съюза, ще би трябвало да създадат доста промени и да се освободят от нездравословните зависимости, безапелационен бе Джамбазки.

Той уточни, че присъединението в Европейския съюз е невероятно без осъждането на властническите режими и без опрощение на властническите водачи към потисканите народи и нации от някогашна Югославия. Европейският съюз би трябвало да показа явен път за присъединение, който да послужи като позитивен тласък за промени и промени. Много такива промени могат да бъдат посочени, приключени и правени поредно, като образец за позитивна посока е Косово, открои още Ангел Джамбазки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР