Има много техники за работа с несъзнаванотоИменно нашето въображение, способността

...
Има много техники за работа с несъзнаванотоИменно нашето въображение, способността
Коментари Харесай

Техника на тибетските шамани за реализиране на мечти

Има доста техники за работа с несъзнаваното
Именно нашето въображение, способността ни да си представяме избрани облици и да им разрешаваме да се развиват независимо, наблюдавайки процеса, са ключът и вратата към магическото пространство. Пространство, в което е допустимо всичко, което е източник на нашите стремежи и даващо сила за тяхното осъществяване.

Има доста техники за работа с несъзнаваното. По-долу е показана на вашето внимание техниката, разказана от Джон Пъркинс, прочут откривател по шаманизъм.

Етап първи. Определете фантазията си. Бъдете сигурни, че това е фантазия, а не просто фикция или волност.

Етап втори - Затворете очи и си представете безспорна мрачевина, галактически вакуум. Изведнъж в тази чернота се появява сребърна звезда, която става все по-ярка и по-ярка. Сега насочете своята фантазия към тази звезда. Почувствайте по какъв начин звездата се изпълва с тази фантазия, поглъщайки я.

Трети стадий - Поставете сребърната звезда, изпълнена с фантазията ви в главата. Тя би трябвало да проникне в главата ви през „ третото око “ (място в центъра на челото).

Четвърти стадий - Представете си, че вътрешната повърхнина на главата ви е като огледало, което отразява и умножава неведнъж светлината на тази звезда.

Пети стадий - Вижте по какъв начин тази сребърна звезда в главата ви избухва три пъти, като всякога ви изпълва с сила, с голяма мощ. И всяка детонация е по-силна от предходната. И звездата, и вълните от сила, предавани от нея, и вашият разсъдък, всичко това се слива в едно, става единно цяло.

Шести стадий - Позволете звездата да се спусне към сърцето ви, да проникне в него. Представете си област в сърцето като пространство от сияещи кристали, които усилват сиянието и силата на сребърната звезда. Това е мястото, където вашата фантазия придобива дефинитивна мощ.

Етап седми – Представете си по какъв начин звездата, изпълнена с фантазията ви във вашето сърце избухва три пъти и с всяка детонация, усещате по какъв начин укрепва вашата увереност да постигнете задачата си, желанието да осъществите фантазията си се ускорява. Почувствайте по какъв начин силата на сърцето и сиянието на фантазията ви бият в унисон.

Етап осми - Пуснете звездата. Оставете я да се издигне нагоре към главата и да излезе „ през третото око “ назад в космоса.

Това упражнение би трябвало да се повтаря три пъти дневно, до момента в който фантазията се извърши.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР