Има много предимства на връзката с разведен мъж, но за

...
Има много предимства на връзката с разведен мъж, но за
Коментари Харесай

6 предимства на връзката с разведен мъж

Има доста преимущества на връзката с разведен мъж, само че за доста дами сходен вид връзки към момента са нещо, което е отричано. Това до някаква степен е наложено и в визията на обществото, както и поради страха от хорското мнение и наказание.

Трябва да признаем обаче, че монетата има две страни. Донякъде този преднамерен метод на мислене е понятен, в случай че раздялата е настъпила по виновност на мъжа. В някои случаи това обаче въобще не е по този начин и колкото и старания да е полагал той за брака си, просто не е получил същото. Това не значи, че не може отново да откри любовта, тъй като всеки заслужава да бъде благополучен и да откри индивида за себе си. Просто това не всякога се случва от първия опит, което е обикновено.

Затова ви предлагаме и някои преимущества на връзката с разведен мъж:

Той има опит в леглото

Не е изненадващо, че мъжът с опит в брака има опит и в спалнята. Но това, което го отличава от останалите самотни мъже там, е, че той има по-реалистична визия за интимността.

Освен това той има по-добро схващане за това по какъв начин една жена обича да бъде задоволявана. Бившата му евентуално го е научила на доста неща за потребностите на дамите в леглото и той има добър взор върху задоволяването им. Най-важното е случая е да не ревнувате прекомерно доста от това, което е било преди, тъй като всеки има своето минало и няма по какъв начин да избяга от него. Не сравнявайте какво е било преди, а просто се фокусирайте върху общото си настояще.

 разведен мъж 6 преимущества на връзката с разведен мъж

Той има реалистична визия за брака

Един разведен мъж знае какво е належащо, с цел да има сполучлив брак. Да, звучи необичайно, откакто се е стигнало до разлъка, само че тъкмо това значи, че той е осъзнал, че нещо не върви по този начин, както би трябвало да бъде. Той е разсъждавал върху възходите и паденията на последната си връзка и в този момент има реалистична визия за връзката и компромисите, които вършат един брак дългогодишен. Взимайки си поука от предходните неточности, един разведен мъж ще се стреми да не ги повтаря в бъдещите си взаимоотношения.

Той е по-чувствителен към вашите потребности

Когато напуснем една връзка, постоянно се обръщаме обратно и си спомняме какво бихме желали да създадем. Разведените мъже вършат това, само че в по-голяма степен.

Те работят, с цел да подобрят грешките си в предходната си връзка. Така че, когато започнете да се срещате с разведен мъж, очаквайте потребностите ви да бъдат непрекъснато питани и задоволявани.

Той знае основите на семейството

Ако сте с разведен мъж, знаете, че съжителството с друга жена евентуално го е научило на някои неща в семейството. Това, което имаме поради, е, че той ще е привикнал да споделя пространство с някой различен и ще знае по какъв начин да освободи място, с цел да ви настани. Той също по този начин ще бъде подготвен да оказва помощ в къщата и ще бъде по-внимателен към вашите стремежи.

Слагането на седалката, приготвянето на храна и домакинската работа са естествени за разведен мъж. Той няма да има потребност от време за пригаждане към шерването на пространството – това ще му се случва естествено.

Ако има деца, той ще бъде по-приемлив към вашето състояние

Независимо дали имате деца, или не желаете такива, разведеният татко е по-вероятно да одобри ситуацията ви, в сравнение с някой различен. Той схваща отговорностите, които идват с децата, тъй че няма да бъде лакомец и да ви притиска да имате деца.

А в случай че се случи да имате деца, един разведен мъж ще има схващане за метода ви на живот и рестриктивните мерки. Той няма да чака прекалено много от вас, тъй като знае какъв брой жертвоготовно е да си родител.

 6 преимущества на връзката с разведен мъж 6 преимущества на връзката с разведен мъж

Той е финансово самостоятелен

Сега, тук би трябвало да уточним нещо. Всеки доближава до значими стадии в живота си по друго време. Но в случай че един мъж към този момент е достигнал крайъгълния камък на брака и развода, евентуално той към този момент има построена кариера.

Разведените мъже също по този начин са склонни да имат положителни привички за харчене, тъй като не са им непознати спестяванията, сметките и шерването на приходите. Изобщо не приказваме в тази ситуация да излизате с разведен мъж единствено поради парите му, това е безусловно неверен метод на мислене. Просто това, че той евентуално знае по какъв начин да ръководи финансите си и да се грижи за семейство, ще му помогне и в идната връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР