Има много натрупани проблеми през последните 12 години, когато ГЕРБ

...
Има много натрупани проблеми през последните 12 години, когато ГЕРБ
Коментари Харесай

Катя Георгиева и Георги Гьоков се срещнаха с граждани от Ямбол и областта

Има доста насъбрани проблеми през последните 12 години, когато ГЕРБ управляваха

В тричасова среща министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и Катя Георгиева, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и общински ръководител на структурата в Ямбол обсъждаха настоящата конюнктура със обществени служащи от РД „Социално подпомагане“ и ДСП-Ямбол, както и с жители от Ямбол и региона.

“Разговаряхме за изискванията на труд, проблемите и новостите в работата, както и за нарастването на заплатите на обществените служащи с 10% от 1 април. Срещата мина при голям публичен интерес. Хората сложиха своите най-наболели проблеми, а ние поехме ангажимент да се срещнем в елементи и да търсим решения“, разяснява Катя Георгиева по време на срещата.

Министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков регистрира достиженията в обществената сфера през бюджета и показа провокациите пред промяната в ТЕЛК, преизчисляването на пенсиите през юли и политиките за хората с увреждания. Гьоков акцентира, че през последните 12 години, в които от ГЕРБ са управлявали има насъбрани доста въпроси и проблеми. Той пое ангажимент още веднъж да посети Ямбол, с цел да работи по разрешаването на всеки един проблем, с грижа за хората.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР