Има много литература, в която се описват техники и упражнения,

...
Има много литература, в която се описват техники и упражнения,
Коментари Харесай

Как да развием чувствителността на възприятията си

Има доста литература, в която се разказват техники и извършения, с които да развием свръхчувствителност на усещанията. Попадала съм на объркващи и комплицирани техники, на стряскащи и нездравословни способи препоръчани от непознати създатели... Навярно и вие сте изпитвали същите проблеми и сте се чудили кое е най- положителното.

Тук предлагам няколко леки извършения, с които можете да започнете. Не настоявам, че са най - положителните, тъй като всеки е неповторим, само че мога да настоявам, че работят на 90% и малко на брой са ония, които съм водила и не са се справили.

Пожелавам триумф на всички, които имат предпочитание да усвоят тази материя....

Ето и няколко съвета, които е добре да спазвате.

Преди занятията е нужна отмора. За осъществяване на упражненията се избира място, което е обичано и комфортно, а самите тренировки се организират на гладен корем в продължение на седем минути всеки ден. От особена значимост е последователността на упражненията. Прекъсвания на занятията са неприемливи. Не би трябвало да се занимавате, до момента в който сте заболели, един банкет на алкохол извиква тридневено спиране на тренировките, тъй като с опитите да извършите упражненията след приложимост на алкохол поражда ненормално натоварване на нервната система. Ако температурата в помещението е ниска не започвайте подготовка. Всички извършения би трябвало да се правят в цялостно схващане.

Смисълът на всяко едно упражнение е непрекъснато развиване на съзнанието. Самите извършения би трябвало да доставят наслаждение, да се правят с лекост и в случай че за малко единствено се почувства скука, неспокойствие или някакво неразположение неотложно тренировката би трябвало да се приключи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР