Има много и различни причини, защо хората не обичат да

...
Има много и различни причини, защо хората не обичат да
Коментари Харесай

Защо трябва да държим щорите на прозорците в самолет вдигнати.

Има доста и разнообразни аргументи, за какво хората не обичат да летят. За доста това е страхът. Независимо какъв брой пъти сте чували, че летенето е най- безвредния тип превоз, задоволително е да чуете и единствено за една самолетна злополука с цел да решите, че риска е непростим.

За други самото летено е доста уморително. Като стартираме с прекосяването през защитата, многото и разнообразни ограничаващи условия, заглъхването на ушите и други Това прави пътуването за някои хора много неприятно прекарване.

Въпреки някои неудобства, летенете въпреки всичко е пожеланият метод за напредване на дълги дистанции.

Има едно малко изискване с което приключва всяка капитанска тирада. Със сигурност знаете, че за персонална сигурност би трябвало да държите движимости си в багажните отделения над седалките. Защо обаче щорите на прозорците би трябвало да са вдигнати? Не че е мъчно изпълнимо изискване, само че молбата несъмнено наподобява странна.

 


Снимка: Yashuhide Fumoto / Getty Images


Снимка: reddit / zimv

Причината не е обвързвана с механически параметри, а само и единствено за облекчение на екипажа на борда на самолета. Осигурява им добра видимост към пространството към и на самолета и елементарно могат да схванат, в случай че има някаква нередовност по време на политане или кацане. Дава опция на обслужващия личен състав да извършва невидими за нас инспекции, което е и част от инструкциите, който следва екипажа преди политане.


Снимка: Moonraking

Друга от аргументите е и неволния надзор от страна на пасажерите за такива аргументи, които са явни и за самите нас, за което и незабавно ще сигнализираме екипажа. При пожар или теч на гориво да вземем за пример.

При потребност от евакуация

Това би дало опция на екипажа да вземе решение кой е най-безопасния път за евакуация. Ако щорите са вдигнати, членовете на екипажа елементарно биха могли да видят дали някои от изходите на самолета са блокирани от огромни предмети. Бързото мислене в такива моменти е високо зачитане от всички.


Снимка: reddit / nehala

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР