Има много хора, които нямат задръжки в леглото. Разбира се

...
Има много хора, които нямат задръжки в леглото. Разбира се
Коментари Харесай

Най-популярните женски еротични фантазии

Има доста хора, които нямат задръжки в леглото. Разбира се има и доста от другия полюс – които освен не знаят какво да вършат, ами и не желаят, а от горната страна на всичко и не споделят какво копнеят да им се случи, че и не питат половинката си какво да създадат, че да ѝ доставят наслаждение.

Е, без значение от коя група сте, то сексоложката Каролина Путинцева реши да разкрие кои са най-популярните женски еротични мечти.

„ Всяка жена си мечтае да ѝ се случат тези неща – без значение дали го признава на глас или не “, споделя сексоложката.

По думите ѝ, в случай че фантазиите на дамата се трансфорат в действителност, то оргазмът ѝ е обезпечен. При това какъв!!!

„ Не става дума единствено за секс или оргазъм, би трябвало и възприятие и предпочитание “, споделя сексоложката.

Путинцева сподели, базирайки се на професионалния си опит, че изнасилването и груповият секс са най-честите женски мечти. Според нея сюжетът за допустимото в първия случай се предписва от самата жена и „ изнасилвачът “ би трябвало да ѝ съчувства. Във втория случай дамата мечтае за разнообразието и удоволствието, което не един чифт ръце и устни (и не само), а няколко едновременно могат да ѝ доставят.

Според сексолога доста дами на процедура осъществят фантазията си да вършат секс с момиче. Те са подтикнати към това от желанието да бъдат на мястото на мъж или да имат изключително сетивен секс. В последна сметка единствено една жена може да разбере друга жена.„ Това, което някои хора може да осъдят, е висшата полова фантазия за други “, сподели Путинцева. 

Тя е безапелационна, че една от известните мечти на дамите е секс против пари. Но, съгласно Путинцева, единствено фантазирането не е задоволително, с цел да получите незабравими страсти. „ Трябва да обсъдите желанията си с колегата си. Ако една жена или нейният фаворит има вяра, че мислите и сънищата пречат на интимния живот с обичания човек, тогава има смисъл да обсъдите актуалната обстановка със експерт “, предлага сексоложката, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР