Има малка вероятност от развитие на едно или две торнада“

...
Има малка вероятност от развитие на едно или две торнада“
Коментари Харесай

Предупреждение за метеорологичните условия в Обединеното кралство, тъй като британците са изправени пред ветрове със скорост 70 мили в час на фона на „възможност за торнадо“

Има „ дребна възможност от развиване на едно или две торнада “ в елементи на Обединеното кралство по-късно довечера, като стихии със скорост 70 благи в час ще провокират безпорядък.

Организацията за проучване на торнадо и стихии съобщи, че има възможност нестабилна въздушна маса и светкавици да ударят страната през днешния ден. Той предизвести, че Централен и Източен Уелс, Мидландс, Югозападна Англия, Централна Англия, дребна част от Северна Англия и Нормандските острови ще бъдат наранени.

TORRO дефинира мощна гръмотевична стихия като предизвикваща една или повече от следните: едно или повече торнада и/или водни струи, градушка с диаметър минимум 20 мм, неторнадични ветрове с пориви до 55 mph или повече на повърхността.

TORRO сподели за днешното време: „ Област с ниско налягане ще се реалокира на NNE на запад от региона през днешния ден. На изток от нея ще има леко нестабилна въздушна маса. Няколко линии дъждовен дъжд се чака да се реалокират на NNE през дискусионната зона и светкавици към този момент участват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР